Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svima koji šire mržnju, nacionalnu, vjersku i rasnu netrpeljivost, veličaju ubijanja, mučenja, silovanja i maltretiranja preporučujem da se vrate svome pretku tj. da idu direktno u KU2AC!!!
Vi ste svoj posao zavrsili...upozorili ste...jbm li vam mamu
i izrazili duboku zabrinutost......
"Nakon što su Rohinja pobunjenici napali 30 policijskih položaja i vojnu bazu 25. augusta prošle godine" aha, Znaci pobunjenici, i zasto su se pobunili? Hoce visociji standard? (Kao ostatak mijanmara sigurno),hoce neku samostalnost? U cemu je problem? Za nekog su pobunjenici a za druge su teroristi. Da Mi je znati kako bi zapad tretirao neke 'pobunjenike' u sopstvenim drzavama i kako bi reagovali? Da neki pobunjenici naprimer napadnu 30 policijskih polozaja i vojnu bazu, eto na primer.
Ajmo Islamofobna pasmino Krmojeba, počnite balavit oko ovoga kako je sve „gola laž i izmišljotina”, al je zato “srpsku nejač bacali lavovima” i “Irak posjeduje naoružanje masovnog uništenja” za vas “gola istina”. Hebali vam JUDEOTERORISTIČKI MEDIJI MATER SVIMA REDOM. HOLOCAUST NE TREBA PORICAT, HOLOCAUST TREBA SLAVIT I ŽALIT ŠTO SE NIJE NASTAVIO. JUDEOTERORISTIČKA GAMAD, VI STE KARCINOM I GENETSKI OTPAD OVE PLANETE.
"Nakon što su Rohinja pobunjenici napali 30 policijskih položaja i vojnu bazu 25. augusta prošle godine" Znaci ovi zapoceli neki rat a sad kukaju, to me Podsjeca na sipce na kosovu i na neke druge koji su nastali na bilbordima. Zapocnu, pa posle kuknjava.
Poanta price, ne tekbirajte, ne napadajte policijske postaje i vojne baze i ne cete biti protjerani...simple as that
Nećete se piše ispravno, a tu svoju poentu primjeni na sebi pa kad neka budala nešto uradi a pripadnik je nečega tvoga, ti se onda pomiri da se na tebi i tvojima primjeni kolektivna odmazda. A posebno je pitanje da li su se uopšte i desili bilo kakvi napadi, a onda i tko ih je izveo.
@@la pa neprotjeruju ih bez razloga, sto ih dosad nisu protjerali ili kad je onaj crveni khmer pobio milione ljudi bas u mijanmaru, sto ih tad nisu protjerali? Uvijek ima neki uzrok, i Mi uopste ne mozemo znati tacno sta se desava, samo znam da Ove fake news zestoko lazu. Zalosno je nevinog naroda, ali ovi rohinji su mozda otisli dobrovoljno, kao Srbi iz sarajeva, tuzle, zenice, mostara i drugih gradova, kako bi vi rekli.
http://www.20min.ch/ausland/news/story/Bundesrat-spricht-12-Mio-Franken-Hilfe-fuer-Rohingya-10189214
I ovaj UN svakodnevno tone u zivo blato velikih sila.
Svima koji šire mržnju, nacionalnu, vjersku i rasnu netrpeljivost, veličaju ubijanja, mučenja, silovanja i maltretiranja preporučujem da se vrate svome pretku tj. da idu direktno u KU2AC!!!
Svima koji šire mržnju, nacionalnu, vjersku i rasnu netrpeljivost, veličaju ubijanja, mučenja, silovanja i maltretiranja preporučujem da se vrate svome pretku tj. da idu direktno u KU2AC!!!
gdje su ove bradonje da brane svoju brace i sestre? jebg izgleda nece ameri da finansiraju zajedno sa cifutima pa nista od svetog rata.
UN upozorava ili je samo zabrinut, kao nas visoki predstavnik .... ovako nesto razmisljaju i spremaju seseljevi sljedbenici i sljedbenici pavelica za BIH .... jer znaju da ce inzko biti samo zabrinut ...
zasto se munira ne posalje tamo da pomogne rohinjama?
Munira sa svojim komentarima iz dalekih zemalja :O
@trojka Zašto ne ode Tzipi Livni il Miri Negev da pomogne? Kako vreme u Ramallahu? Ladno a? Standard jbg.