Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saudijci planiraju objaviti da je ubistvo bilo"nesretan slučaj" pri ispitivanju. kakvo je to ispitivanje uz pilu za drva?
Tako se to radi u muslimanskom svijetu, i ti svašta pitaš...
Da hoće naši političari da posjete saud.... konzulat u istanbulu bilo bi nam svima lakše i bolje
Zarada preko interneta radi. Ko ne vjeruje neka proba. Bez ikakvog ulaganja a miiimalno 90 dolara u 15 dana se moze zaraditi . http://www.MyOption.net/p92128/
UN je izrazio visoku zabrinutost
Njegov dolazak u konzulat je bio najavljen, išao je po dokument koji dokazuje da je razveden, s njim je bila nova zaručnica koja nije ulazila i čekala ga je vani. Svim turskim službenicima u konzulatu je naređeno da uzmu slobodan dan, a konzulat je posjetio 15-člani tim vojnika iz Saudijske Arabije. Kada nije izašao iz konzulata ni nakon završetka radnog vremena, zaručnica je prijavila nestanak. Mislim da je više nego jasno šta se desilo.
@ZmajevoOko Baš amaterski
Japrak Kašogi nije novinar, to je tursko-katarski agitator i plaćenik a to već blage veze nema sa novinarstvom....
Ti znas ko je on. Idi motaj sarmu i suti.
@Odaado Mogu misliti koliko su se Al Jazerrini plaćenici sad usprpošili. Vasković, Kukić, Bursać, i još par kokošara sad više ne spavaju mirno nego sanjaju sumnjive ambasade...
Samo o njemu razmišljam