Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
All'ah je kadar sve cionisto. 2/3 Pakistanaca također nevjeruje u njegovu smrt. No Easy Day je samo paravan za glupe amere,a Osama se vjerovatno negdje ispituje. Zaista je baza-podataka ako uspiju da hakiraju bazu.Ampače znaš li šta to znači ako je Osama živ?
naravno da nije mrtav, zamisli da Vi Mudzahidi zarobite direktora CIA-e, sigurno ga ne bi ubbili ... sto se oslobadjanja Osame tice, moracete zarobiti Obamu ili Klintonicu i odmah mijenjati za Osamu ! ps trazite i oslobadjanje 10.000 zarobljenih Mudzahida bonusa, dobicete i njih, garantujem ti
Ja takođe sumnjam u njegovu smrt. Ako nije mrtav,onda pouzdano znam da će na neki način da bude oslobođen,a ako se to desi,Ampače bolje ti je da mjenjaš zastavu :)
druze @TALIBE, bar vi Selefije imate dobru logiku, pa mi odgovori : 1. da li bi iko na svijetu bio toliko lud da ubbije najvecu bazu podataka o svom krvnom neprijatelju ? 2. s obzirom da nebi, da li bi iko bio toliko lud priznati da je Osama ziv pa da se svaki dan desava po 5 teroristickih napada na americke interese a sa ciljem oslobadjanja Osame ?! 3. ameri nisu imali bas nikakvu potrebu da roknu Osamu nakon sto se isti sakrio iza zene !!!! uspavaj ga, proglasi ga mrtvim i nosi ga na sigurno mjesto i tamo mu na tenane postavljaj pitanja :-)
sacu ja da postavim serica na listu beha terorista
Kono, pa ako je tako onda je mlad umro prirodnom smrću. Bog ga kaznio. Moj stari je njegovo godište, eno ga puca od snage i zdravlja.
bin laden je umro prirodnom smrti prije 5-6 godina..agent cia-e koji je dobio otkaz je sve priznao..imate dokumentarac na youtube, ako nije skinut
kakav ba bin laden ljudi....ne budite amerkanci slijepi....
Vratiće se Bin Laden prije nego mislite.
Sada treba staviti ovog naseg teroristu denzela na listu.
Cionisto odakle ti to?
Osama je ziv i nalazi se sakriven u zatvoru u nekoj americkoj bazi ! Amer tvrde da je Osama ubbijen jer se boje osveta i uzimanja talaca sa ciljem oslobadjanja Osame...
Ja bih prvo da Ben Ki Mona izbrijem, pa onda njegovog naredbodavca USA. Na listu terorista treba na prvo mjesto stviti USA i NATO, pa onda IAEO kao instrument pritiska !!!!