Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da opet postoji neki balans sila u svijetu.Dosta je bilo Americke "demokratije".Jaka Rusija i Kina mogu da zaustave sva zla globalista
Zamislite samo taj osjećaj tuge, jada i čemera jednog mladog BejHa muslimančića kada počne da shvata da pripada Vic narodu; čija Istorija se može napisati na jednu stranicu školske sveske. Zamislite taj njegov osjećaj kada shvati da se zove Muhamed, Mustafa, Ahmed, Hasan, Halid ili Šemsudin. Kada samo čuje ta imena iz Azije iz pustinje, kada čuje takva imena na TV stanicama kada se govori o Terorizamu, Primitivizmu i Zlu ! Zamislite samo taj osjećaj kada shvati da je POTURICA
Sta je ovo, Rusija, Kina? A Govnazde, a Prdazde, nismo informisani sta se dogadja u Jebazdu, Smrdazdu.
Sirija nema hemijsko oruzjje.Na isti fazon su opravdali agresiju na Irak i Sadama
@djmbengamutombo Bila si bludna.Je.bla se s vojskom ostala trudna👍👍
¨@Patansanonski12 Kako nema kad je Sirija potpisala sporazum 2013. godine da ce unistiti svoje hemijsko oruzje. Stoji ti to fino i u tekstu!
Ovo je smjesno uvode sankcije za koristenje hemijskog oruzja 2015. godine. Pa sto im nisu sankcije uveli 2015. godine, a ne poslije 2 godine.
Sada znamo da je Ivanic pisao sudu prije 6 mjeseci bez znanja ostalih clanova predsjednistva a optuzuje Bakira koji je javno rekao da ce ponoviti optuzbu....srpska posla..