Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cio svijet vidio kako je umro alii uvazena komisija nije mogla usaglasiti zakljucke...je li umro od holesterola ili od visokog pritiska?
Nahranis bijedu, pa da vidis jada. Gadafi nahranio a oni pobjesnili, i eto ti moj sokole. Sada bijedo nes imati ni za kore hljeba.
zabili majmunu granu u s.u.p.a.k. ...od tog je pseto crklo. treba sad i onome iranskom diktatoru ahmi-dzevadu.
ma ljudi problem je u tome što su to hapšenje gadafija snimile kamere pa se ne može utvrditi tko ga je uhitio,da slučaj nisu snimile kamere lako bi bilo otkriti tko je uhitio i ubio gadafija.
Bemti takav UN a mogu naci oruzje koje ne postoji........
PA jeste li vidjeli snimke na you tube cak je bilo na vjestima, i das UN nije utvrdio , I vjerovat UN ma dajte ne budite smjesni, OVO JE POTVRDA DA JE UN SAMO IGRACKA ZAPADA. AUN UTVRDIO DA IRAN IMA NUKLEARNO ORUZJE A NISU GA VIDJELI:
Potrebna je dodatna istraga, novi mjeseci, godine, komisije, putovanja, terenci, prevoditelji, uredi, UN... je li vam nešto poznato ? Istrage eksperata UN-a još ne znaju sa sigurnošću ko je granatirao i držao pod opsadom Sarajevo. Toliko o istragama UN-a. Ne daj Bože nikome !
Znači napravljen je dobar ugovor sa Nacionalnim Prijelaznim Vijećem oko eksploatacije naftnih polja.
Amere kad vec pricas o demonima... automaski potvrdjujes i postojanje Boga... Znaci poklopi se ne znas sta pricas..ako ne vjerujes u postojanje Boga.. onda ne spominji ni demone..ocito si ti u njihovoj sluzbi..
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Nešto neviđeno na našim prostorima. Krenite sada! http://alenmema.stiforphr.com
Kako je god umro, bitno je da narodu bude dobro nakon njega. On je samo pojedinac nasilnik kao basar. Ista sorta-nasilnici.
AMERE, uze li ti lijekove danas?
od metle probila rektum
iznenadio bih se da sam pročitao da je UN našao odgovorne krivce za smrt rahmetli Gadafija, jer bi tada otkrili i sebe i nalogodavce. Misle oni cijeli svijet glup samo oni pametni, niko ne zna 2+2 sabrati, amerikanci glupi. Sve što se čovjeku desi je ono što je zaradio.
WAZZUB ONLINE ZARADA, JEDINSTVEN NAČIN ZARADE NA INTERNETU, VIŠE INFORMACIJA NA OVOM LINKU: http://adf.ly/5qo6c
@Amere, sto popi toliko rakijesine?
Lakija je malo prenijelo, pa je malo ubio čovjeka...