Ogovornost preuzela Al-Aqsa
0
UN osudio raketiranje Izraela iz Gaze
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se zasto je drug Hitler tamanio cifute u svom ratu i zasto ih nije sve ... Evo dovoljno je vidjeti komentare ampaka i zakljuciti kakve su to bile zivotinje na prostoru evrope. Pa nista se bez razloga ne desava.
Izrael svaki put u svom pohodu naidje na trnje a brate moraju se ispitati jos neke rakete kako bi to bilo zavrseno ako ne dodje do konflikta, Iran ce isprobati nove rakete na izraelu vrlo brzo samo se ceka da izraelski psi pokrenu neku ofanzivicu. ""Smrt i nestanak izraela ""
Mamicu vam vašu, palestinci provociraju a to što ciionisti mjesecima već raketiraju gazu to ne osuđujete.. Više od 200 kršenja primjerja od strane izraela je bilo od decembra 2012.. Pravda je spora, ali će doći to je sigurno..
Siitski Hezbolah ucestvuje u ratu u Siriji na strani basarovih Sija, to je 100%
@denzel, placenice Iranskog "kulturnog" centra, vec i vrapci na grani znaju da se Hamas i Hezballije medjusobno marisu do istrebljenenja ... nego, moram ti reci da ta vasa Siitska propaganda bas i nije cemu, na nivou je moskovske "Pravde" iz vremena najrigidnije komusticke vladavine , vjeruj mi ! mislim da je vas Sije Rafidije vec prokontao cak i Bosnjo prosjecnog intelektualnog dometa...
Kako narod koji je preziveo genocid moze biti tako zivotinjski krvolocan !
ampace, lafinasu stari, hamas i hizbullah nikada nisu medjusobno ratovali niti ce ratovati!
nema druge nego opet zgaziti marvu islamisticku ! ili, jos bolje, poslati ih Basaru pa neka se on zajjebava sa njima ... i tako Hamas i Hezballije vec ratuju medjusobno u Siriji pa bi pojacanje i jednim i drugim jako dobro doslo!
ajd nam ti reci molim te .
Palestinci opet provociraju