Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obama, poderi Putina ko beba zvečku.
idil na aparatima
ma seki ti
dobro onda sam ti na rodici
najsmjesnija organizacija na svijetu UN nesto kao izbor za mis svi zele mir u svijetu a u stvari puca im k.... za druge... Skup debeli dobro placeni birokrata...
pogotovo ebene un trupe koje ne smiju metka opucat
Bit ce znaci Pornjave
www.youtube.com/watch?v=auLKbhiSHLE Vrijedi pogledati..
Otkud ti znas da isti taj video isto nisu lazi koje svaki dan slusamo. P.S. Priznaj da gledas ovaj video samo zbog muzike.
Pogledaj ako hoces izbor je tvoj zar ne,i na trenutak zastani i zapitaj se dali je sve tako kako nam predstavljaju,i dali smo zaista slobodni kao sto mislimo,ja sam pogledao mnogo puta i znam odgovor..lijep pozdrav za sherains :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)