Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zapadni svijet, koji je jedini u stanju da nesto ucini, ima selektivno vidjenje ljudskih zrtava. Neke su zrtve vaznije od drugih i tako se i vijesti prenose.
I got my city right behind me, if I fall, they got me Learn from that failure gain humility and then we keep marching ourselves UN=UNITED NOTHING
i ovaj un treba rasformirati pod hitno
I SBB-ovac Rahrudin Radončić (uh ja za boravio da se stranka zove po njemu SBB FR) je protjerao dvojicu iranskih diplomata po izraelskom nalogu, dokaz tekst i hvalospijev Tornjaku, psu, dileru i kriminalcu u izraelskim novinama Jerusalem post www.jpost.com/International/Bosnia-expels-two-Iranian-diplomats-311310
Realno Bakir je neuporedivo bolji kandidat od Radoncica ali nacin rada bakirove stranke mi smeta
Boze oprosti covjecanstvu
Ma ne opraštaj nikom ništa. Svak svoje breme nek nosi i nek plati račun kad mu se ispostavi. Ja prvi, pa svi ostali.
To sad da li postoji ili ne postoji, to je druga tema. A isprana fraza "da postoji, ne bi dozvolio..." je upravo samo to - isprana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)