Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj. Sastanak onih koji su sve ovo smišljeno i pokrenuli...mamicu im
Vise niko ne postuje odluke UN, svak radi sta mu je volja, bilo bi najbolje da raspustite organizaciju. Nekada davno UN je bio zakon za sve drzave, a danas .....
Prema najnovijim podacima, do 20.50 sati u Hrvatsku je ušlo 1191 izbjeglica, od toga ih je 818 muškaraca, 189 žena i 184 djece
Dezerteri sve i ratni zlocinci vjerovatno.
SVE VOJNO SPOSOBNI JARANEMOJ
Predlazem Vučicu da primi u Srbiju sve izbjeglice koje su već tu i koje tek dolaze...neka im podijeli državljanstvo pa ćemo za koju deceniju zajedno pod zidine Beča da je be mo Evropsku ku ra vu. Ovi bi srbovali bolje nego oni sa Ravne Gore.
Ma jel stvarno? Aaa, neke izbjeglice, negdje, nešto, od nečeg kao bježe. Ima i mrtvih. Svašta. Gdje se to dešava? Trebali bismo sjesti. Haj vidimo se.
Vitalijin Čurkin!!!!! e bože ako se ova stoka pita za neku pravdu
Ako prezime zavrsava sa in ili ic, onda je sve jasno.
Ja licno znam ko su ovi ljudi. Ja jarane zivim u danskoj gdje 80 % kriminala cine arapi. Isto tako 85 % arapa u danskoj zivi na socijali dok je naprimjer bosanaca na socijali samo oko 15-25 %. Arapi javno daju izjave kako mrze zapad i zele smrt demokratiji. Nemoj sad da me ovde pravis budalom da ja ovo izmisljam i da su me medije isprale mozak. Licno znam arape i znam koja je to neradnicka i kriminalna nacija.
dosli u evropu, stavljaju majce na lice i deru se. Misle da su u bliskom istoku u pustinji, gdje se medjusobom kolju. E evropo crno ti se pise. Za 10 godina ce evropa propast. Bice evropa novi bliski istok. Ovi se sire ko paraziti jarane, i sto je najtuznije, oni ce kad postano vecina ovde u evropi, stavljati svoje zakone i tuc nas evropljane. Ipak to su divljaci. Cast izuzetcima (0.1 %)
Donijeli sa sobom sukobe i "religiju mira".
nemoras sad vjeru da vrijedjas. Ja sam musliman al sam protiv arapa. Gamad je to od naroda.
Vijece sigurnosti moze svojim odlukama sprijeciti sta zeli...a bas sprecavaju...vidim...nista apsolutno konkretno nisu odradili po pitanju Sirije...jeb s taj mir i sigurnost