Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krivi su oni koji su zakuhali rat u Libiji, Tunisu, Afganistanu, Siriji..
UN... NATO...AMERIKA... SVI SU ONI GOVNA
Nije ni bitno tko je, važnije je pitanje ZAŠTO na koje nitko nema ispravan odgovor...
Ako javljaju neki britanski i americki (citaj zidovski) mediji da je on kriv, odmah vjerujem!
Na stranu je li ili nije Assadov režim koristio bojne otrove u tom napadu na umjerene demokratske glavosječe. Pravo je pitanje zbog čega američki režim nije odgovorao zbog atomskih bombi i napada na civile Hirošime i Nagasakija. U ta dva napada je ubijeno oko pola miliona civila. Takve teme UN ne zanimaju, a zna se i zašto.
ne moj da neko sumnja u ovo!
Jedni druge oputuzuju koja govna od ljudi!
e ybg sad.
DIZITE AVIONE NA ASADA SIJU
Tamani covjek vehabije i one koji ih podrzavaju... Sta je problem??
problem je što ti jedva ćekaš da progutaš laž!
Pa jel neko lud ovdje. CNN ABC VOX news su bila na mjestu hemijskog udara prije nego što je bio. Slikali ljude kako se voze biciklima uživaju i onda slikaju kako ih je pobio grozni Assad. A novinari u majicama kratkih rukava snimaju kako pada sarin a njima ništa to je samo za Sirijce Sarin ne za novinare- onda 3 snimke se ne poklapaju jer u 3 kvarta isti ljudi isto obučeni su napadnuti plinom pa na jednoj snimci čovjek umire od sarina a na drugoj vozi umrle.
Tko više vjeruje u to, ni mala djeca.
sad žele i u srcu šerijatskih država da uvedu jedan vid demokratije kao npr da žena u hidžabu može vozit auto,Saudijska Arabija,što nije dobro,jer može izazvat arapsko proljece i ne daj Bože da završi ko Sirija
Morel se u Crnu Goru i Srbiju sa starom licnom, "ne biometrijskom"?