Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sultan Qaboos nije bio oženjen...tu je tajna vladavine
@nexxy dobar
Mozda je bio gay
Bakire, vidi upražnjeno mjesto SULTANA !!! Znamo mi da bi ti volio biti SULTAN u BiH, ali nije loše biti SULTAN u OMANU !!!
Naslijedit ce ga sin IQOS 😊
Ocigledan primjer kako u bliskoistocnom sultanatu narod moze zivjeti bolje, biti kulturniji i uzivati.vise sloboda nego u mnogim zapadnim demokratijama. Do covjeka je, a ne do sistema.
Ovaj Oman je najmirnija arapska drzava, nikad nisam cuo da se tamo desava neki belaj kao u komsiluku im
Oman uz Jordan jedina stabilna država na Bliskom istoku. Vidjećemo sad šta će biti...
Oman je poznat kao Svicarska Bliskog Istoka. Ljudi su im kulturni, lijepi i bogati. Samo sto u nas malo ko ima para da do tamo dobaci.
Kazu bit ce pokopan sa foteljom, nasi uce od njega
Halid Genjac na aparatima..
Težak je život imao. Rodio se, nije umro.
diktator
nek ti eto uzivas u demokratiji
Jeko ovaj?
Znaci ono nikad čuo
@APOPHIS