Nakon dugotrajne i teške bolesti
0
Umro saudijski prestolonasljednik princ Sultan
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slika ijepog, poslušnog \"partnera\" ,onako sav čist i nasmijan Sultan bin Abdulaziz al Saud, i slika krvavog, od batina oteklog i neposlušnog Muamera Gadafija sa rupom u glavi, tako to rade ameri, a stoka to guta u velikim zalogajima FUJ.
krstasu kompleksi proradili aaa...to dosao po jutarnju dozu na sarajevo-x.com razumijem , nije lahko zivjeti u vecinskoj muslimanskoj zemlji i onda mrzis sve muslimane svijeta... hahahahahahahahah idi do psihijatra nek ti propise terapiju..bolestan si 100%
i brat mu je bolestan,toliko bolestan da nije u stanju hadjj obaviti......
zionista!
E cuj \"kralj oplakuje smrt\".. zar muslimani oplakuju? zar to nije odlika nemuslimana? (a jos je ovo saopstenje od kraljevskog suda...)
Svi americki poltroni ce ovako zavrsiti. Sokirala me izjava Obame da izrazava zaljenje sto su na slobodi palestinski politick zatvorenici.Fuj. Gori je od hitlera
STa??? Zar ILUMINATI UMIRU???
Dan žalosti u 24 posto PiH, posebno na Alipašinom, u Fahdovoj džamiji, ali i u ostatku Islamabadistana.
KREPO AMERICKI POLTRON
Ukini komentare b0Iesniku
إنّا لله وإنّا اليْه رَاجعون... الله يرحمه
VIVA PALESTINA
Na Domu zdravlja Ilidža piše da je on otvorio renovirane prostore Centra za dijalizu, te da je renoviranje izvršeno sredstvima SA. Fala mu i rahmet mu duši!
counter strike source : dm_sultan2
Da, umrije princ, prijestolonasljednika ce biti, nakon kralja dolazi drugi, i tako... A ti, seratoru, sto mrzis muslimane, najedi se vanago!
klasični islamistički sajt, brišu se komentari protiv muslimana, a protiv sbra ne...e sje.bana vam je pamet urednici portala...
Umrije pašće arapsko-muslimansko