Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj dok je bio presdnik turci nisu imali skoro sta da jedu .a komadantjim je bio americki kongras.danas je turksa vele sila i vojna i ekonomska .par miliona izbjeglica erdoan hrani.bosna svojim povratnicima nezeli pomoci kakobi pomogli strancu.ovaj dejton je drzava za politicara
Rahmet mu duši, prijatelj Bosne
Mnogima u Srbiji dan zalosti umro im pra, pradedo
Ovaj na trecoj slici u drugom safu isto srbin crni brko...e srbi pa vi ste oni drevni turani.
franjo na aparatima :) zašto je franjo tuđman mrzio muslimane? zbog kemo - terapije
mrzio muslimane a oslobodio pola bosne. ahiihihhi.
i napuhalo ga u bosanskim planinama pa mu se usta iskrivila
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
cuj nije valja za Bosnu...pa ja koliko se sjecam bio je jedan od rijetkih koji su se zalagali da se embargo ukine i ijedan od rijetkih koji se aktivno zalagao za pomoc probosanskoj strani. to sto je on deverao sa Franjom je pocelo prije bosansko-hrvatskog sukoba. to ako mu je bio na sahrani (ako je bio) to je njegova licna stvar a ne akt protiv Bosne. svi su se oni znali lijepo druziti (kazu cak i u Hagu). Ne smatram ga ja nekim herojem ali nije ok pisati da nije nista pomogao. - Rahmet mu dusi.
Ovi Radoncicevi botovi daju sve od sebe da nam omrze Tursku i Turke. Ako su mrski Srbima, meni nisu.
Došao na Tuđmanov sprovod! Toliko o njemu, pih...
gospodin.