Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba da mi smrdi iz usta.. juce pojo luka u salati, citav dan nisam mogo isprat usta. U ostalom ovo je gripa sa donje hemisfere, ovo ce nama tek zimus doc
ma hajde da hoce pokrepat 3-4 milijarde ljudi pa onda bi bilo zanimljivo
pa ja sam umrla od svinjske gripe :(
opet krećete sa ovom masonskom izmišljotinom
Apelujem na novinare da se malo raspitaju o tome sta pisu. Djelujete neozbiljno. Svinjska gripa sa svinja? Stvarno?
Ima vrlo efikasno i klasično jeftino rješenje: OBAVEZNO SVAKI DAN KONZUMIRATI SIROVI BIJELI LUK I OSTALE SIROVE LJUTE LUKOVICE. Može mnogo pomoći i korijander (kineski peršun) kako u sirovom, tako i u kuhanom obliku.. Dalje, oni koji imaju jače finansijske mogućnosti, trebali bi konzumirati medicinske gljive po tradicionalnim recepturama (primjerice, gljiva SHIITAKE mora da se dobro skuha prije upotrebe). Pobrojao sam samo neke od tradicionalnih mogućnosti borbe protiv virusnih bolesti. Moderna farmakologija je tu po pravilu nemoćna.
Da nije došla sa šprice???