Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alahovi sljedbenici,hahahahahahahahahahahahah
I oni hoće u Europu?
\"Trudnoća umjetnom oplodnjom je već ilegalna u Turskoj...\"
ma turska je najprimitivnija drzava na svijetu!
kad su Turci tolko primitivni i zaostali mogu mislit kolko su tek glupi i primitivni njihovi isprdci takozvani poturice.
Umjesto u Evropu,ode Turska u picku materinu.....
A sta je sa umjetnom oplodnjom spermom od muža te žene - jel to dozvoljeno? Ima tona brakova gdje žena ne može ostati u drugom stanju, a koristi se sperma od muža.
Cini mi se da ovaj svijet svakim danom vise nazaduje!
@Teks - \"A ne može strani državljanin\". Hoćeš reći da ste vi u Turskoj još domaći? :) @Baš - Možemo birati između kroatizacije i srbizacije, turski niko neće da uči. S obzirom da je portal iz Sarajeva logično je da su se odlučili za prvu opciju jer ih vežu loše uspomene za ove druge. Od dva zla izaberi manje. No dobro, bitno smo komentare i na ovu vijest spustili na svoj nivo. Ko o čemu, državljani BiH o nacionalnostima. Zakon je dobar. Bar će mali Turci znati ko im je ćaća.
Uzimaju tekstove sa srpskih portala, pa ih onda ne znaju ni promjeniti do kraja, bas nesto slicno kao Avaz. A ti Teks, sta ti pricas. Nesto se srbi povezuju za majku Rusiju, a Srbi vecinom gare garave, a Rusi zuti, bijeli, nidje veze. Ako cemo govoriti o tom nekakvom kako ti kazes \"yebavanju\", ipak je to islo sa vaseg istoka prema vama, nego od vas prema istoku ;) ..
me briga za zakone i u Turskoj, i u Japanu, i u Rusiji. Briga me za jezi, koji sistematski uništavate. Kada se to u Sarajevu govorilo \"umjetni\" za \"vještački\"? Čak je godinama kružilo zezanje na račun \"purgera\" u vezi sa vještačkim disanjem, pa smo govorili \"UMJETNIČKO disanje\". Vi biste, kao i FENA, sve da malo kroatizirate, a kad nekom pismenom Hrvatu pokažeš vaše tekstove, upi.š.a se od smijeha. Kao skoro kad ste u razmaku od četiri reda imali dvaput \"autobuska\" a dvaput \"autobusna\" stanica. Pričajte tako kod kuće, s babom i majkom.
A kako su vam Srbi janicari 300 godina yebavali bule po carigradu, a sad ne moze strani drzavljanin?