Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino joj rekao čovjek. Dodje neko derište od 14 godina i pametuje o klimatskim promjenama i sad je trebaju svi uzeti zaozbiljno.
Eto trebamo ovog parmaka uzeti za ozbiljno. Prodao bi i nas i planetu za još par dolara. Ne vjerujem da mu je pretjerano stalo i do njegove djece.
Bolje derište od 14, nego derište od 70. Njemu je tata ostavio ogromno bogatstvo koje čak ni debil ne bi uspio prokockati, a njemu je to pošlo za rukom čak tri puta, pa se onda lažima i prevarom vadio, a ovom svijetu ničega dobrog nije donio.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Heh, nije da mi je nesto drag, al’ ovo je “ubo”. Malena je sociopata, dovoljno je vidjeti njene grimase dok govori i pogled - samo se sve kazalo. I lijepo joj je i rekao - idi, zabavljaj se, odrasti - pa pričaj. Bjež’ balavice jedna, samo nam još ti trebaš
rece sarajlija koji se gusi u smogu, sta ona zna iz Svedske neuredjene zemlje, mi znamo....selam alejk
covjeku u ovoj starosti, na zalasku zivota, realno...dopusteno da se izdrkava na svemu
Lijepo je vidjeti kako se stoka iz sva tri tora ujedini kad treba pljuvati osobu koja kaze da se sa nasom planetom nesto desava, da treba nesto poduzeti i da se slusa rijec naucnika. A Bosnjo se sprda sa Gretom, jadni Bosnjo se sa nekim sprda...
poduvaj jadnom bošnji, biće ti lakše 🤣🤣🤣
Dobro je i rekao ovom malom stakoru.
greta: we stole my childhood bake:mali ne seri
Greta je trn u oku narandzastom fasisti, inace se ne bi starac od 70 g. prepirao sa tinejdzerkom po twitteru. A komentari Bosnja i ostale balkanske kukavelji na Klixu samo pokazuju koliko je beznadje snaslo te jadne zemlje kad imaju takve ljude.
Ma vala mala je promasaj
Vrlo dobro rekao da ovo deriste mora poraditi na kontroli svog bijesa.Ova djevojcica mora posjetiti i psihijatra jer nije bas normalna.
@Hatab Ti mora da si Bosnjo, cim si tako pametan
daj joj deku da malo ohladi...
ispirisala mnoge mlade ljude hahahah na sta, na smijeh i spdnju
Holadi mala, to kao kad onaj u psychu Hopkins dobije cebe jer he feels a little chill ... i ona se malo nahladila...
Seen
Samo da se zna, Hitler je bio ličnost godine prema magazinu Times
Ma dobro, nije njeno da pametuje, al ni on nije za "inteligentnog razgovora"... Ko god ga je podmetnuo Amerima, dobro ih je zaje3'o !!
@SilenceDoogood Videces na izborima sta ameri misle njemu. Pomesce izbore.
@u hanume zagondzija Nije to daleko, živi bili....
Hahaha koji je on meni kralj, zivota m'!