Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno kako nije bilo nikakvih varnica prilikom dodira kabine sa asfaltom... Svaka čast lafe!
Ne znam za ovaj slučaj, ali obično prije ovakvog ili sličnog prinudnog slijetanja prskaju pistu nekom pjenom koja treba da spriječi požar, tj. iskre.
al ga lola drajva na zadnjem.....
Al ga spusti fra'er na retrovizore ...
Ma kakav Boeing ba, kad Ređo iz Zenice s golfom 2 stigne do Sarajeva pjan , a nije mu uradio servis ni gume zamjenio od '87... 😂😂😂😂😂
BRAVO MAJSTORE
Ovaj avio može ne samo letit nego i sletit bez jednog KONSTITUTIVNOG točka ! BiH NE MERE !
Fakat, u korisničkom uputstvu svakog mobitela treba da piše velikim masnim slovima da je u stvari moguće zaokrenuti uređaj za 90 stepeni.
Snimljeno teleskopom
Ovo je veliki podvig spaseni putnici, spasen avion svaka cast majstore
Svega tri clana posade/putnika, ali svejedno, svaka cast. ;-)
Svaka cast, ovo je umjece, ovoliku tezinu uspjeti iskontrolisati... :-)
Nije ovo nista kako bi ga JA BOSNJO spustio...Ja sam majstor za sve, od lijepljenja plocica do spustanja avijona...Bosna je centar svijeta, mi smo najljepsi, najpametniji, najtalentovaniji, najsposobniji, najbolji, najjaci, najhrabriji....Mi smo sve naj zato nam je BiH ovako lijepa, uredjena i napredna...
@magarac hahaha Eh sad zavisno kako ko, sta, gleda... Ima i toga sto ti kazes, a opet ima i onoga da si svejstan svega, ali si optimistican i pun nade, misleci da ce jednom doci bolje sutra. ;-)
Ejs , haj bez krila ako si mangup