Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svida mi se zlatokosi...
Bravo NL . .........Koliko vam je trebalo da shvati sta je islam ? Ali malo je kasno jer je puna turaka , marokanaca , afganistanaca , bosanskih muslimana i slicnih naroda . Bit ce tesko ,sve to ocistit.
@ja moja ti Ukoliko bi tip osnovao gej partiju, koliko bi glasova dobio? Ako ne mrzi nikoga i bori se za jednakost svih gradjana, koliko glasova bi dobio, da li bi bio nekome interesantan?
i jos nesto za LOL Tip je inace gej. Cijela ga Evropa mrzi, jeli? ;)
@@LOL Da naravno, ako se govori onako ofrlje i bez dokaza.
Svaka religija i kultura je tolerantnija i naprednija od Islamske .
ZA LOL Inace muslimani su cool sa ovim navedenim ;) Dobar si (ili nisi?)
@Damir A koliko je Europa tolerantna i bila tolerantna prema drugima? Jevrejima, Romima, crncima, komunistima, homoseksualcima itd.
@mustajbeg Ako si pogledao njegov film, onda ti je jasno o cemu pricam. Otprilike, odes na islam-bosnu i napravis film od citata i propagande koja se tamo da naci. Za citaoce IB-a, sve je to pozitivno, progresivno i u funkciji velicanja i sirenja vjere. Sa druge strane, kad to vidi prosjecan zapadnjak onda stvari postaju puno jasnije. Na kraju krajeva, islam u svom korijenu diskriminise i pravi razliku medju ljudima. U Kuranu fino pise da su muslimani bolji i vrjedniji od bilo koga drugog. E, nece moci tako, vrijeme je da se Evropa probudi.
@Vedrana A sta nas to ceka sto vec nismo dozivjeli od nasih komsija?
Konacno i Nizozemska dolazi svijesti . A ovo je tek pocetak sto vas jos ceka .
Ja znam Geerta privatno i intimno zato ga podrzavam. Cao Geertic.
nadam se damire da nemas pojma o cemu govoris
Evropa se polako budi. Islam je netolerantan i ne trpi nikoga i nista drugacije. Wilders samo citira islamsku propagandu, samo javno iznosi ono sto se tabiri na privatnim islamskim sijelima. Islam i demokratija su nespojivi. Islam i bilo sta drugo su nespojivi.
Nije vise \"ultranacionalist\" od recimo Harisa Silajdzica.