Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zavadi pa vladaj ;)
Hebo vas NATO,zivio pukovnik!
El Dzezira-Naš dopisnik Sue Turton izvješća iz Ajdabiya kao granatiranje se može čuti u pozadini: http://www.youtube.com/watch?v=O4l5HEcY9rQ&feature=player_embedded M. ta-AF Tornado avioni bombardovali tenkove Gadafija 2011/08/04 -1 http://www.youtube.com/watch?v=Amm06ZR6iCo http://www.youtube.com/watch?v=HFZjisoUILs http://www.youtube.com/watch?v=llpvA7RguzU
NATO snage danas pogodile 11 Gadafi je tenkova izvan Ajdabiyah i 14 u M.ti .
Srbija - Srpska radikalna stranka čelnici iz današnjem sastanku stranke u Beogradu podržava nastojanja građana i Muammar Gaddafi u Libiji za \"očuvanje države i slobode.\" Izvještaj nastavak intenzivnog granatiranja Ajdabiyah sa zapada, Odakle Gadafi snage napadaju. Adzdabija-U međuvremenu Afričke unije misija je postavljen na stići u Libiji u nedjelju. Teški pucnjava i eksplozije glasno su se čuli u Ajdabiya u nedjelju, s izvješćima intenzivnog granatiranja grada od zapada, gdje pro-Gadafi snage napadaju. Jedan pobunjenika na istoku Ajdabiya Reuters: \"Tu je otpor unutar grada Gadafi snage bore se s pobunjenicima su prisutnost u sebi...\" Drugi je rekao: \"Postoje snage unutar Ajdabiya Gadafi u pijesak u boji Land Cruiseri a mi znamo da postoje Gadafi snajperisti u civilnu odjeću u gradu, kao dobro.\"Ajdabiya je važno da oporba kao ona kontrolira strateški racvanje i posljednji grad prije glavnih pobunjeničkih gradu Benghaziju.
Nema više štakora u Adžabiji, potrovani i spaljeni, sutra ulazimo / oslobađamo Bengazi....živjela Socijalistička Arapska Republika Libija...a vi idioti što govorite da se za mene bore plaćenici, pogledajte na youtube snimke iz oslobođene Adžabije..pa će te vidjeti ko je tamo..
Borbe unutar Ajdabiya continued.50 snajperista i vojnika predalo se borcima za slobodu .
Uzo Bosnjo stvar u ruka -drukne,druke ! Gleda gdje ce da ga sukne-suke,sukne, pre no NATO bomba pukne,puke,pukne,! Bosnjo dobrovoljac u Libiji
Pobunjenici ne ratuju. Za njih ratuju plaćenici engleske, , francuske, SAD-a i ostala bagra. Narod je uz Gadafija, Zapadni mediji prenose samo ono što je cenzurisala okupatorska sila zapada. Nemoj se ljutiti ali okupatori su svi koji dođu na tuđi teritorij i silom otimaju, prekrajaju, i uređuju po svom nahođenju sistem i društvene odnose.
sve sami placenici sa dobrim vojnim iskustvom na strani gadafija vecinom ukrajina srbija rusija rumunija, pobunjenici civili bez bilo kakvog iskustva ratovanja...nadam se da ce ipak ova bagra pravoslavna na kraju da izgubi da bi narod libije sam svoju buducnost mogao da kreira!
......i nato i pukovnik
Hebo vas pukovnik, zivio NATO !
Udri pukovnice po imperijalistima i njihovim marionetama! :) :)