Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazu na rtrs i pink tv da je poginuo samo jedan rus i da je jedan lakse ranjen a da su pored ukraine zauzeli poljsku madjarsku bugarsku i da ce uz pomoc dodika usetati u london...
Da istina, isto kažu da su iskopali tunele ispod vode prema americi
Sutra osvajaju Ameriku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kaže podbuhli jučer da specijalnu vojnu operaciju polako privodi kraju. Ovaj vjeruje u svoju pobjedu kao i Dodik u mršavljenje čvarcima.
Gdje se rat vodi, a da nema poginulih? Svaka vojska prikriva podatke i ne iznosi u javnost stvaran broj poginulih. Da je i pola od ovih podataka, puno je...
Rusija je zapela, samo je pitanje vremena kad će Ukrajinci krenuti u kontraofanzivu.
Mašta. Svašta. Za. tri dana potpisujete kapitulaciju. Evropa će kupovati plin i naftu. Dijamanti i ostala privilegovana roba će se nesmetano prodavati a Ukrajina će puzati. To je licemerna Amerika.
Laze jedna strana a laze i druga, jedni u pozitivu drugi u negativu
Meni se čini da se Rusi rješavaju starih vozila u prvom valu, jer ovo sve izgleda staro...
Jesul oni normalni. Kakva je korist od tog rata. Velika šteta i Ruskom i Ukrajinskom narodu. Oni su bratski narod. Ista vjera i jezik i kultura. Zar se mora slušati Putin.
Lugansk je u stvari regija iz koje je Dodik narucio kradju one ikone da bi istu darovao Lavrovu.
Uprkos svemu...gas sisti cevima...Rusija ubira novcice...jebe lud zbunjenog😂😂😂😂
Naravno da i ukrajinska propaganda radi svoje. Ali da je zagnojilo jako puno agresorskih vojnika, to je istina. Svaki dan se pojavi više snjimaka spaljenih ruskih vojnih kolona, leševa po zemlji, uništene tehnike itd... Jako su drljavo krenuli u ovu invaziju, ili su podcijenili Ukrajince, ili ni dan danas nisu naučili osnove ratovanja. Nije 11.000, ali sigurno ih je poginulo minimalno 3.000 dosad.
jbte sl.4 došli drotovi na uviđaj
Pored svega nabrojanog u Rusiji više nema iphone-a, nema LG, Samsung i mnogih drugih televizora i naprednih tehnoloških dodataka, nema facebook-a, nema twitter-a, nema američkih blockbuster-a, nema D&G, Lewis, Gucci i drugih parfema, modnih dodataka, jeansa i sl., nema Mercedesa, Audija, Golfova i svih drugih europskih vozila, nema, nema, nema, nema, ........ !
Putine, trebao si ti prvi na tenku ući u Ukrajinu,pa ako pogineš nije neka šteta..Jedina nesreća su životi ovih mladih Rusa,ni krivih ni dužnih..Tuga..Ako je ovaj broj tačan ,pa eto i da je upola ista priča
Danas kad hoćete za nekog da kažete da je glup, kažete: Glup k'o Rus u Ukrajini! 😂😂😂😂😂😂
Ako je ovako kako pišu, Ukrajinci su na 30 km od Moskve! Lažu! Lažu i jedni i drugi! U ratu prvo strada istina.
ako se ovo podjeli sa 2 ili 3 opet je puno
Kako su ova ruska vojna vozila ružna jbt.
Ova osa na slici je ukrajinska. Dobro, jest sovjetske proizvodnje ali Rusi je slabo koriste jer je zastarila.
Bilo bi lijepo da je to tako, ali... Sve me podsječa na one naše ratne nadrealiste i čuvenu rečenicu "Neprijatelj je u paničnom bijegu osuo iz svih artiljerijskih sredstava po našem gradu..."