Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci idemo na stoljetni rat.
Najbolje kao Albanci nisu htjeli nikad pregovarati, čak se ni popisivati na popisu stanovništva i na kraju dobiše državu.
WTF dosao lik na pregovore u majici kratkih rukava sa kacketom na glavi
Žašto Klix ne prenosi ono što je se sinoć desilo na utakmici crvene zvijezde??????? Da ljudi vide kako su nam komšije dobre.
Rusia je napala Ukrainu i NATO nema pravo mjesati se zato sto Ukraina nije clanica NATOa.Ali NATO ima moralno pravo napasti Bjelorusiju zato sto je sa njene teritorije napadnuta Ukraina.
Од те приче нема ништа...Залетјели сте се мислећи да ће НАТО потрчати у рат са Русијом и сад кад сте добили по гузици куку и леле И још да Руси дају оно што је вјековима било њихово .Каква будалаштина шта чуј Пике не важи се аууххх
Na kojima si ti lijekovima. Samo srbujte i rusujte vidjeces dokle ce vas ovo odvesti
Nacisti , za par dana vam Rusi uzimaju zemlju.
Vlasinje, dobrodosli u novi odnos snaga u svijetu u kojem je rusija trecerazredna sila na nivou pakistana hahahahahahaha
Maksimalistički zahtjevi ali na kraju će biti uspostavljanje stanja prije 24.02. i vraćanje dogovoru iz Minska te izjava Ukrajine da neće pristupiti NATO-u ali u EU može
Potrajace ovo...na zalost Rusija ce sravniti sa zemljom Ukrajinu...vjerovatno ce i oni tesko financijski stradati...ali kako stvari stoje ici ce do kraja...nije niko lud da pomisli da ce vratiti Krim... Najeba narod i sirotinja kao i u svim ratovima,na zalost...
Hoće sravniti al' kleine morgen. Ukrajina može da se odbrani; NATO šalje municiju a rusu ponestaje para, zato Putin prijeti atomskim a ni 4 dan invazije nije prošao.
u sridu.
Znači i jedne i druge boli dupe za narod. Pa onda sretno rokanje.
A Sibir??? 😜
Bravo. Tako se pregovara. Sa lopovima ne može drugačije. Uvijek se vrši zamjena teza od zlotvora.
Onaj ko prizna Krim automatski priznaje Kosovo I Vojvodinu kao Albanske I Madzarske
Od istorije u srednjoj skoli sam samo zapamtio da rat izbija kad su obe strane u pravu(sa njihove tacke gledista).
A Alija je od početka tražio fildžan, pa poslije još popuštao praveći kompromis
Embargo na oružje, napadnuti sa svih strana, dobro smo ikako živi ostali.
Fikret Abdić, četnički kolaborator je prihvatio fildžan što su Srbi nudili; a VI Srbi zahvalite Holbruku što imate rep srpsku.
Nema od tog dogovora nista. Pisi propalo. Obje strane imaju manijačke zahtjeve.
Nema ove dogovora, do mjeseca limburga.