Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerske vođe uvijek prvi vijesnici zla
Oni su zlo najveće sto moze da bude, protjerajte ga iz Ukrajine.
U glavu , 👍
Dok su bili komunisti bili su normalni. Onog trenutka kada su dopustili da religija bude dominantna, oni se uhvatiše za vratove. Ista stvar se desila u Jugoslaviji. I biće loše sve dok se ne vratimo komunizmu.
Ne treba tebi nikakav povratak, samo ostani na istoj terapiji, pa lagano u Kinu, Kubu ili Sjevernu Koreju da malo uživaš.
Na ovo je odmah reagovala Srpska pravoslavna crkva, drvljem i kamenjem po Ukrajini. A o ruskom satanizmu, obožavanju balističkih raketa, ravnanju gradova, ubijanju stanovništva i uništenju oko 350 pravoslavnih crkava ni riječi.
Je li se i njihov metropolit preziva Konaković?
Treba i ove iz SCP-a hapsiti koji pozivaju na rat i otcjepljenje
gooUser1677092270 prije 1 sekund Jedva čekam snijeg sljedeće sedmice zbog svih onih sto su se radovali toplom decembru i januara zbog ustede energenata, da hoce potrajati da uspijem i ja meso osusiti konacno
Igraju popovi i casne sestre fudbala,na golu brani casna sestra nije ga primila 43 godine