Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci zvanicno je. Vecina citaoca na kli xu navija za Rusiju. Pogledajte samo proruske komentare i broj like-ova.
Kasnite klixovci. Rusi su to zauzeli još prije dva dana.
Sumnjam da imaju potencijal da idu dalje. Ovu su neke konsolidacije redova. Rusi nisu probili neku liniju. Oni su zauzeli grad Avdievku koju su imali i prije 12 mjeseci. Platili su ga sa 30 000 zivota. Ono sto je stvaran problem sto je Putin spreman da zrtvuje 1 milion Rusa. A to je cijena koja je dovoljno velika da moze u rat ukljuciti i Poljsku, Latviju, Litvaniju, Finsku.
Također veliki problem je ako Mađarska, Hrvatska i Srbija sada krenu da kuju planove o savezništvu i odaberu Rusku opciju. Hrvati nezvanično. Mađari poluzvanično, a Srbija posve zvanično.
Боже у шта верујеш а тек што не знаш... Нису Руси држали никад Авдејевку. На утврђени град на пар км од Доњецка. 10 година утврђиван. Ти стварно верујеш да више Руса гине од Украјинаца??
Ruje će da puše na kraju vidjet ćete.
Ovi kako su krenulu eto ih na granici sa posljskom
raspad sistema. slavoukrajinci na infuziji
Ubrzo u Kijevu Mali Zidov Zelenski kojeg je Amerika dovela na Vlast ima sa Unisti Ukrajinu i Evropu sve po Nalogu Amerike