Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a što bi trebali, brane ljudi svoj teritorij...
Porošenko napreduje, a Putin šuti. Rusi su bjeda, nemaju oni para za ratovanje.
JA BI SE BOJO ONOPG KO SUTI NEBOJ SE PSA KOJI LAJE NEGO SUTI I REZI PRIJATELJU NECE BIT DOPBRO ISTOCNA UKRAJINA JE BILA PUFER ZONA ZA KRIM MOZE DOCI SUKOB SIRIH RAZMJERA MOLI SE BOGU DA PREZIVIMO KATAKLIZMU
Ne mogu da vjerujem šta se dešava, ovako je Slobo pustio niz vodu Krajiške Srbe kad je počela Oluja, a prije toga ih podig'o protiv Zagreba. Đe je Vladimir Vladimirović Putin što ne šalje moćnu rusku armiju da brani Ruse unutar Ukrajine?
Mislim da je krajnje vrijeme da Rusija uvede zonu zabranjenog leta iznad istočne Ukrajine kao i tamo rasporedjivanje ruskih mirovnih snaga.
vidi srpcicca sto mu zao ruskih bubrega kkmemeee chavez kmmeee hihihi
Parafraziraću stih jednog alkoholičara, nekad smatranog umjetnikom, a danas četničkog vojvode: "Boli me qurac za Ukrajinu i Rusiju. Oni se kokaju, a ja sam miran."
boli me qurac za Irak i Iran...oni se kokaju,a ja sam miran
boli me qurac za Mađarsku i Češku,kad citiraš nekog nemoj pravit grešku
samo naprjed ukrajinci,hajmo Ševcenko jedan het trik protiv ruskih terorista
Šiptarčina je i previše glup da skonta da ih je Klinton na Kosovu zaprašio za sva vremena uranijumom i da od raka umiru više nego ikada prije
ali nadomjestili smo mi to srpskim PLUCIMA hihihihihihihiihihihihihihihihihi kmeee
PRIKAŽI ODGOVORE (3)