Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
f0kken slavs, samo bi da ratuju.
Još jedno krsenje mira od strane PRO-FASISTICKIH Kijevskih snaga...Zapad po poznatom receptu dvojnih standarda u ovome slucaju šuti...kad je Autonomna Republika Krim odlucio na referendumu da se ujedini sa Rusijom,svi na zapadu su govrili da ce uslijediti izbjeglicka kriza,gdje ce Ukrajinci i Krimski Tatari biti protjerani...nista od toga se nije desilo..ne samo sto se nije to desilo,već je krimskotatatrski jezik sutradan nakon referenduma proglasen za sluzbenim jezikom Republike Krim,dok to nije bio kad je Krim bio u Ukrajini....Ukrajina je GOTOVA PRICA...ona Ukrajina od prije 2014
Treba negdje praviti žarišta i prodavati oruzije, sta ces
zna li iko šta se zbiva tamo jesu li se Rusi spojili sa KRimom?
DEBALJCEVO JE TRENUTNO NEDOSTUPNO. MOLIMO POKUŠAJTE PONOVO.
IDITEU DEJTON DAVAM OBAMA METNE ENTITETE PADA VIDITE IZ KAKVIJEH CUKA DODZU SIKIRASI DAVAM BIDNU MINISTRI Č
Hamo, i bez Dejtona bi nam bili ministri iz vukojebina. Tako je to u zemljama tranzicije kako ih zovu, pogotovo kod nas. 3 veća gradića, 20 manjih gradića i ostalo sela, šume i brda, to ti je BiH. Da ne misliš da će ti ministri šljegnit iz Berlina, Londona ili Vašingtona u Sarajvo? ;-)
IDITEU DEJTON DAVAM OBAMA METNE ENTITETE PADA VIDITE IZ KAKVIJEH CUKA DODZU SIKIRASI DAVAM BIDNU MINISTRI
I sad' kad ih Rusi zbombaju buniće se. Čuvajte taj mir i šutite cccc