Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je sjediti u kabinetu, laprdati i slati tuđu dijecu da ginu.
100% si u pravu!
@JovaneLazesKrades Možda jednom kada evouliraš u homo sapiensa budem i pričao sa tobom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako neko misli da bi sedio i pucao iz tastature , dok se Rusia i Ukraina makljaju - u zabludi je ...Ovo je sukob sponzora Ukraine, SAD , NATO i Rusije.
samo sto nato nece prstom mrdnuti zbog straha od sukoba sa rusijom
Rusija je centralistićka nedemokratska zemlja i kad se decentralizira kao sve demokratske zemlje ona će se raspasti.U Rusiji de facto preko 50 posto stanovništva su nacionalne manjine isto kao i u Srbiji.
risi imaju atomsko naoruzanje,nije najpametnije se zahebavati sa njima
Drago mi je za Ukrajince da ih Rusi deru jer ne mogu zaboraviti njihove transportere kroz Sarajevo i vojnike koji nam pokazuju cetnicka 3 prsta.
Bolje im je da ne kenjaju..
Kako objektivan članak, rek'o bi čovjek 'ti Ukrajinci samo belaja traže'. Čuj Rusija će pokrenuti krivični postupak...
Šta mislite koliko je ukrajinskih dobrovoljaca ostalo zauvjek u BIH takodje i ruskih. Kada nemaju nikoga napasti onda se ubijaju međusobno. ovo me nešto podsjeća na životinjsko carstvo.
Insko je zabrinut
Kreću autobusi iz BL i BG u Rusiju da brane srpstvo, i srpsku nejač od povampirenih ukrajinskih terorističkih hordi !!
@Bazel Lijepo je kad čovjek prizna....
@SDA1970Beograd Priča se po meteopoli da chetnici isfrustrirani porazima iz ratova 90-tih hrle u Ukrajinu da se tamo nekom najebu "balijske majke" !?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)