Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je u svakom ratu bilo...sirotinja ratuje...a bogati derneče i puna im usta PATRIOTIZMA!!!
He, he…. Sada se sjetim i naše situacije 92-95. Puno je bilo “patriota” i galamdžija, ali takvi pobjegoše i to pogolem broj. Pri kraju rata već nije bilo lako mobilisati nove. Ovo govorim zbog onih što ne znaju jer se nisu bili ni rodili, a danas komentarisu u stilu: Zaustavila nas Amerika, nisu nam dali itd. Za konačno oslobodjenje cijele BiH trebalo je više elana i spremnosti da se gine. Iz Minhena se skoro niko nije vratio. Pustite se supljih prica.
Reci mi iskreno, da li bi ti svoje dete poslao u rov... Ko rat želeo, u kući mu bio... Bežite deco na prvu petardu, za ideale ginu budale
Apsurdno zvuči, ali u pravu ste obojica, Zijo zato što skoro sve ratne strane za svoj poraz odgovornost prebacuju sa sebe na drugog (Gruzijci krive Ruse za poraz od Azerbejđana), a Samicar je u pravu, jer se zbilja nema za koga i šta ratovati. Na svijetu postoje samo dvije nacije i dvije klase; bogati i siromašni. Zbilja je glupo da siromah šalje svoje dijete u rov za interese nekog svog eksploatatora.
"Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić u štabu Vučićeve stranke".....nasa efikasnist da se rijesi lokalnih Nenada je nula
Ko je od ukrajinaca izbjego sa svog otišo na socijalu u evropu i opet nije loše.oni što su ko na svom najviše če iznjet teret rata a pare u kijevu .sve isto ko kod nas.
Pa šta su oni i ovdašnji glupani mislili, da će tek tako trčati u američko cionisticki rat protiv Rusije. “slava Ukrajini”, je li tako bješe glupani i debili?
Hevo ukrajinaca u njemačkoj,huzimaju socijalu i leže lahgano.
Zaustaviti sve ratove,nema hajra od ratovanja…sirotinja gine a bogati zarađuju novce
Vratili se parizer-glasaci iz komsiluka. Valja braniti putina na klixu.
Ljetos pun Jadran Ukrajinaca bore se sa valovima i ribom u restoranima
Genocidni,kad se prije vratiste sa glasanja? Portal pun smrdijanaca,jedu čvarci i lepe pluseve
Tukne na parizer ovdje!
A rusi hametice hrle da uzmu pusku?
Fino vas nahuskalo da barkate Ruse, a oni kreteni pravi ... a i jedni i drugi guse se u korupciji
Kada vide bracu Klitchkov na prvoj liniji možda se onda i motivišu ovako olako skontaju pa mogli smo biti fin most između EU i Rusije a ovako : Naprijed Putin ..JURIŠ do Berlina .. oslobodi nas Rainbow Kapitalizma i Cancel Kulturizma i Neo Liberalizma
Ama ne mogu da vjerujem!.....cijeli svijet ti je logistika, dobiješ Boga-oca od sve moguće i nemoguće vojne opreme na svijetu, vodiš odbrambeni rat orotiv agresorske Rusije i moral ti je 0!....naslov za rubriku "Vjerovali ili ne"....biće ipak da je Putin lik koji planira i predviđa, a to što su kauboji mislili da na ovakav način bace Rusiju na koljena je bajka....veliki III Rajh se polomio na Rusiji....suvišno je bilo šta dalje pričati
Providni ste rusofilni botovi. Putin planira sta tacno? Da ratuje dok god ima topovskog mesa?
Ista stvar je i na ruskoj i na svakoj strani zbog nekolicine debila koji se lože na rat povuku normalne mase ti debili svate za 7 dana da je to čemer ali nema nazad. Izmigoljite se sakrite život je prekratak za ta sranja i zapamtite niko ne misli o vama niko ne misli o nekom Muji Marku što je pobjegao 91 a taj se spasio i uživa naučite razmišljat pa ćete znat i živit
Pa nike lud da ide u rat a drugi sacuva i zivot i zdravlje i pamet i vrati se kasnije sa parama a ti propao...to smo vidjeli.sverceri, dezerteri, pobjegulje...pametni svaka im cast.budale, rusi, ukrajinci ovi oni, sve to što gine za gudure.