Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno je smiješno da bilo ko misli da Ukrajina može pružit nekakav otpor Rusiji, hajmo bit realni malo haha
I sta kazu engleski obavjestajci, napadaju rusi lopatama i puskama iz prvog svjetskog rata, ekonomija u propasti, narod sam' sto nije provalio u Kremlj....e tobejarabi k'o nas kad su sokolili da se u palestince pretvorimo...
Nestat ce mala Ukrajina sa lica zemlje jer ih senilni starac vodi u propast zajedno sa Amerikom …
Citav zapad protiv rusije i nista joj ne mogu.
Ovo je jedna od onih varijanti gdje rusofili vrte degensku pricu "ceo nato im ne moze nista", samo je sad citav zapad... Nisi ti ovdje vidio ni nato-a ni zapada. Salju Ukrajini smijesnu kolicinu uglavnom starijeg oruzja i opreme, prakticno ono sto im je visak i opet potamanili preko 300 hiljada orkova. Tigar od papira bi se raspao da nato udari.
Realno protiv SAD i Rusije samo lud misli da moze dobiti rat.
Cjeli Svjet mora da se okrene protiv Rusa ako zelimo mir i slobodu nasim buducim generacijama. RUSI su zlo ovog Svijeta i Allah ih kaznio za pobijenu djecu u Ukraine.
Dobro ih je kaznio...kako je krenuo...bice ti Rusija u komsiluku😂😂😂
Plan cionista i jezuita je da cijelu Evropu gurnu u rat protiv Rusije al su se toliko istrošili u Ukrajini da im je taj plan sad upitan! Smrt cionistima i globalizmu!!!
Nije bilo pametno onako u ofanzivu. Bez f16 ništa..
Ma ko ih ...be, to su šatroj€vreji. Dijelom od njih i potiču c10nisti doseljenici.
alooo gramatika...djeca vam se smiju
Bjelosvjetski licemjeri vode rat u Ukrajini do posljednjeg Ukrainca kako bi poslali preostale Ukraince na Zapad i USA da ublaze Islamizaciju Europe koja je nezaustavljiva.
Rusija hoce regije Harkov, Lugansk, Donjeck, Zaporožije, Herson, Mikolaiv i Odesu, oni neće stati dok to sve ne zauzmu. Moldavija je sljedeca! Ukrajincima zapad pravi najvece probleme, daju im oružja na kapaljku samo onoliko da se brane i ograničuju ih samo da se bore na Ukrajinskoj teritoriji.
Bilo bi dobro da svi ovi navijaci rusije sami odu tamo uzmu puske u ruke i pojacaju putinovu masineriju. Samo da znaju i rusi ginu i to ne u malom broju, tako da mozda prije odlaska naruce za svaki slucaj kovceg. Koji su to bolesni umovi koji podrzavaju ubijanje i razaranje, a ni jednom rijecju ne osudjuju sakrivanje djece mocnika u trezore. Tako je i kod nas bilo,a ovi bortovi to zaboravili.
DOJI GA BOTINO GLUPA. Neka me banuju
I moldaviju ce rusi uzeti
De ba ne pišite više o Ukrajini i Rusiji, boli nas karina realno.