Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno su shvatili da ovaj rat nije Hollywood, da Zeleni nece biti glavna uloga, koja ce poraziti Rusiju, srušiti Putina, razoriti Rusiju kao Libiju, Irak, Siriju itd. Ako je Putin bolestan kako kazu da zeli zauzeti Europu i ici dalje, onda je bolesna ideolgija da se Rusija moze poraziti. Ne vidim u naredne jos 2 godine mir, a na kraju ce doci i shvatiti da je rat bio totalna glupost, kao svaki drugi, pa i ovaj nas na Balkanu.
Prerano se raduješ. I zašto sad odjednom vjeruješ zapadnim medijama? I niko nije napao Rusiju. Obratno je bilo. A Rusija se itekako može poraziti, to nije nikakvo pitanje.
@Vintzu neda zapad vise para,mislili su da ce se drugacije stvari odvijati medjutim nije tako
Opet licemjerni Šviceri mirotvorci. Svo zlo svijeta se tamo sjatilo. Ženeva je centar "mirovnih" i "humanitarnih" misija a sve lopovčine i kreatori agendi za nestabilnosti širom Planete.
Nisu vise Ukrajinci ti koji odlucuju i postavljaju uslove, pogotovu ne kada gubis rat. Mada to nisu oni nikada ni bili oni koji odlucuju, nego CIA, US, Davos, Aszrayil, schiyonhizsam.
U isto vrijeme Makronescu danas ce odrzati sastanak sa 21 zemljom gdje poziva te zemlje na finansiranje i nastavak rata. Da drugi ginu naravno.
Najbolje cete shvatiti ko je ko, kada vidite koga US schionisthi podrzavaju, a koga ne (na Bliskom istoku, Ukrajini) . S jedne strane Rusija i Bozije dobro, s druge djavolje zlo i cemer! Ruska vojska nije pobyla u 2 godine civila koliko u gazi se za dan djece pobiye. Nema Putin nista s tim. Podsjecam Navalni (Ukr izvor) je ymro u zatvoru od tromba kao osudjenik za drzavni udar, Asange je jos uvijek u zatvoru u zivotinjskim uslovima, bez sudjenja a radi slobode govora.
BlackRock je zaduzio sve Ukrajince koji ce sada morati taj dug i da vrate. I kako u ratu nisu imali nikakvu proizvodnju zalog je bila njihova plodna zemlja, rudnici, naftovodi, plinovodi, izvori, rijeke... Sada bi BlackRock da zamrzne stanje na terenu i okoristi se onime cime su Ukrajince zaduzili. Da li ce Rusi to dozvoliti, ili ce se nastaviti ybijanye Ukrajinske i Evropske djece za US oligarske interese? Ostaje da se vidi. Nema Putin nista s tim...
Vrejeme je da završe teško se Narodu !!
Ovi su stvarno bibiknuli skroz. Gube na frontu a traze da Putin kapitulira.
Ne slušajte srbočetnike koji gmižu na Klixu. Rusi su nam neprijatelji kao i srbi. Zlo koje treba držat na distanci. Mrzimo i ruse i srbe.
Da li i tko na svijetu obraca paznju sta Zely ima da kaze?U ovom trenutku mislim da ne
Čudno je kako Klix sve vise Ukrajinu stavlja na vrh portala, a o Gazi ni slova
Ipak je Papa prelomio!!!
Sad će se oni udružiti sa Rusima
Cuj Ukrajina odskrinula vrata Rusima, ahahaha. A sta ako Rusi ni ne dodju na tu konferenciju? Bilo kakva konferencija bez Rusa nema smisla. I sta ako se ne ispostuju zahtjevi Rusa? Kakve su im opcije?
Kako god okrenes zavrsice se pregovorima. E sad ko ce tu najvise profitirati ostaje da se vidi. Ono sto je tuga su mrtvi na obje strane bez ikakvih predrasuda i to sto je Ukrajina razrusena i koliko god neko mislio suprotno vracena minimum 10-20 godina unazad valja se oporaviti od toga. Dajte sansu miru sto bi rekao veliki John Lennon.
@2PacShakur Rusija ce profitirati u bilo kojoj varijanti. Zivi bili pa vidjeli.
Ravaljuju ih Rusu u Zaporožju i Donbasu, nake rakete FAB3000 (3 tone ekploziva) . Ima na telegramu. Ko ono izdrži i preživi svaka mu čast.