Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao covjece.. sreca pa nije niko bio u tom trenutku tu... koja sila... a materijalno to se vec nekako da srediti...
@...SuaveAcecino... Da jeste, ali tamo dalje, sreca njegova.. Ne daj boze da je bio blize... :-( hahah i oko sokolovo hahah ;-)
Ovo je sve zato što nama KJKP 'Vodovod i kanalizacija' zavrće vodu namjerno... ...neđe mora da gruhne. :3
Ruska teh ni k aa bummmm
hajmo teorija zavjere
E stvarno ovo je bas previse, pa ova SDA tolike pare krade i sad nam pucaju cijevi... A Sta? nije ovo u BiH? Ukrajina, ma nema veze kriva je SDA...
E sto bi te volio sresti na ulici misino sto mi brises komentare,da ti pokazem kako pisem! Opet:nema jedna crna vijest da je niste servirali za jutro,pucaj crnilo debilima,crnjaci ih..Ofirni ste pravo..jos kad mi obrises komentar samo mi potvrdis da radite to..vide ljudi ba,sta vam je?
Neko se dobro usro!!!!
Ima li jedna crna vijest da je niste pokupili za ujutro? Nemoj slucajno ko sta lijepo da procita..cuj pukla cijev u Ukrajini!! Kako ste ofirni,samo crno,crno..ubij debile vijestima crnim...
Kraken se probudio
iiiihhhhhhhhhhh od cega je mogla ovako silno da eksplodira cijev ?
CIjev od ranije poznata policiji. IDIL preuzeo odgovornost.
Sto dize asfalt
Kod nas bi prvo curilo i sikljalo jedno 3 dana...