Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okrenuse se Ukrainci zapadu misleci da ih ceka zivot pun izobilja. Mnogo su se zahebali.
Risi se moraju poraziti,inace dobro se nikome nepise...
jao glupih bošnja!! vi opet za ruse a rusi nas ubijali ovde,to je gamad da nema veće.
amerika je veliko zlo,a u kombinaciji s natom su prava okupatorska gamad I sad ce ukrainci popusiti kao sto smo i mi u jugoslaviji,zacerce im nato i ameri pravo.Niti ce imati sta jesti niti gdje raditi,kao i mi .Sve ce im fabrike privatizovati za jednu onu njihovu grivnu ili kako se zove valuta.Pa mi i dan danas pusimo lafinu kapitalisticku i onaj zlatko lagumdzija je jeda poltron nevidjeni ,pa on je smrad gori nego oni bivsi "drzavnici" ovih novonastalih tvorevina hehehehehe drzava(i govana)Nigdje se ne pojavljuje danima i sad kad treba poslusati ove "dobronamjerne kapitaliste" on je tu da im ispuni zelje ,da se narod ne okrene protiv njih,al gotovo je narod se okrece 1992 sam rusio jugu svoju drzavu da bi "napravili sebi drugu drzavu"kako sam bio naivan i mlad,a sad ,sad bi za Ruse isao sa p...... u ruci
Jugosloven, pa bori se da i tvoja drzava ude u EU, to ti je isto kao USA. mi nismo mogli imati drzavu zajednicku kad te najbrojni narod uvjek podcjenuje i kad se pobunis spreman te zaklati..
Jugoslavija krajem 80ti je postala srbska tvorevina.. bilo bi ljepo da smo znali zivit zajedno ali sad kad pogledas u retrospektu i sve te presude i nacionaliste nije ni ovo lose resenje. Ja mislim da EU ima visoci moral nego bilo koje mjesto na planetni. meni ta politika ne smeta. i ne slazem se da EU je Americki proizvod. EU ti da opciju ako hoces ako neces..
Braca slaveni ! Jedinstvo :) molim vas !
((: ıʌoʇɐɹ ıʞǝu oɯɐs oʌo ǝɾ ɐʇs ɐɹouǝlƎ
Swingeru ;) pocinje pocinje ! Jedinstvo treba ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve kao da je rezirano u SANU u Beogradu.