Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ovi cettnici i ustase sa klix.ba vole ovu Timosenko , jednu od vecih fasista u Evropi
Ma nema dijaloga sa tom ruskom gamadi, to treba sve potamaniti, rusi su obicna gamad to nije narod...
da, da, kad Zapad pritisne... a "mlatila" bi atomskim da ih ima, sad "prede" k'o Mercedesov "benzinac" na leru!
a i tebe treba dobro jebat...pa da prestanes srat vise !!! ha ja ...po kratkom postupku :-)
onda elektrode drugar moj.....i sve ostalo poslije....nista strano nije cojku....... nisu je djaba zatvorili onda.....samo ptice znaju sta je ona ukrala i pokrala....ma de ba...i iz zatvora je krala....garant !
Nisu mogli naći nekog boljeg sagovornika od ovog fašiste u jagnjećoj koži.
nju su trebali i dalje u zatvoru drzati da nebi dalje laprdala fifica.............
Ma nema dijaloga sa tom ruskom gamadi, to treba sve potamaniti, rusi su obicna gamad to nije narod...
@hoce nece Znas li ista o vanjskoj politici Rusije zadnjih godina,znas li da su jedini bili protiv napada na Libiju(do istog ne bi ni doslo da Amerika nije na prevaru iskoristila zonu zabranu letenja)na sto su Rusi jedini digli glas.LIBIJA=DZEMAHIRIJA=MUSLIMANI.Iran bi vjerovatno do sad bio napadnut da Rusija nije ta koja na to kaze NJET.Iako ces ti za Irance reci da nisu muslimani,ali pustimo onom u kojeg kao vjerujes neka on donese sud da li su il nisu.I ovo je samo mali primjer principijelnosti Ruske politike,ima ih mnogo vjeruj.Nemoj brate kad procitas Rusi odma vidit Srbe.I za ove druge ti mogu rec da nisu zlocinac do zlocinca al icemo polako,bice ti tesko usvojit sve od jednom.
koja je prije nekoliko danareka da iste treba pobit nuklearnim oruzjem xD
Ukrajinci,Rusi i smrdi samo prave neke probleme i ratove a laz je njihovo naj jace oruzije...
Kakav kongres i gluposti,da mogu i smeju odavno bi oni nego drzi se ti Julija svojih gradjana Rusa i batali NATO zlocince i da,..nadji nekog Romea da ti greje ledja kad sa Sibira dune vetar