Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jedan od dokaza koliki su Rusi zapravo idioti.
Da ovo nebude …Meho upali…meho ugasi …i gruhhhhh
Ovo što se gore dešava je baš zanimljivo , gledamo svaki dan rušenje zgrada a struju vam nećemo prekidat ???? baš zanimljivo
Mislim da je tesko i zaustaviti elektranu tek tako bez da adekvatno se skloni taj radioactive material. Ako ju tek tako zaustavis postaje tj materijal opasan.
Pa ima 10 dana stara ova vijest.
Hvala Bogu i strucnjacima ...Putkoooo crko ti nama aBd...hebo te otac...
Jedino je lose sto ovaj rat ima uticaja na ostatak Evrope pa i Svijeta, ali me za Ukrajinu osobno ne interesuje. Upoznao sam 1997. par Ukrajinaca koji su se hvalili kako su isli po BiH da kolju muslimane, ne znajuci da sam ja musliman, isto Azovci su govorili Cecenima kako ce metke mazati svinjskom mascu. Mrze nas vise od Rusa.
istina je da je bilo ukrajinaca tokom agresije na bih, isto tako je istina da si ti upozno karinu moju osobno. dovidjenja prijatno.
Ja radio sa Ukraincima u Hrvatskoj ljudi hljeb dobri Bogami!.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja sam bio ubijeđen da je ta nuklearna elektrana zatvorena, cijeli grad i okolina napuštena itd...
Grad i ostalo i jeste napusteno to i sam znas. Ali nuklearka radi kao sto je radila i prije katastrofe. Taj jedan blok je otisao i gledao sam dokumentarac, cim su stavili onaj krov, koliko se sjecam 90-tih nekad radnici dolaze na posao sve radi u 16.
Hvala Bogu, samo tuzno je i pomisliti da se tu vodile borbe. Dokaz koliko covjek ne razmislja o posljedicama. Ovo su u startu trebali proglasiti neutralnom zonom.
NewJack to bi bilo idealno ali ne vjerujem da bi se Putin toga pridrzavao.