Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porosenko propo ko melcin horoz ... kad su im krim uzeli nisu proglasili ratno stanje sad im uzeli 3 broda radi njihove smiljene provokacije i oni fora ratno stanje objavljuju ... providno da providnije ne moze biti
Goozica traži čepa...i obično ga na kraju i nađe...
Trebali su i ranije...
Nači zato su Ameri otišli iz Sirije … Ližu se Erdoganom jer im treba gazda na Bosforu u slučaju većeg sukoba s Rusima. Rusi neće potopiti samo Ukrajine već ostatak svijeta.
jako bitna informacija ....
Jedina stvar nas moze "spasiti" je - oruzje. Jedan veliki globalni sukob, sa par milion mrtvih, raseljenih, i ostalo.. Dugovi se poravnaju, kao i gradovi, pa onda sve iz pocetka.
TRAZILI STE , ETO VAM GA !
interesantno, volim ove zajebancije koje lako prouzrokuju nemire većih razmjera
Šalje Ukrajina ali pod dirigentskom palicom Amerike