Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog sumnjive slave i tudjih grijeha ginu mladi lavovi... Zali Boze tog naroda tamo... brat na brada udario, a zbog cega???? Jer su se carevi igrali rata??? Hoce koorporacije i u Rusiju, cionisti nemaju kontrolu nad tim dijelom svijeta pa onda zavadi pa vladaj... bas kao kod nas 90tih. Ali dodje sejtan po svoje kad - tad. Ko god siri nemir po zemlji, mira ni na onom svijetu nece vidjeti.
Što se mene tiče, možete da se poubijate do zadnjeg, Rusi i Ukrajinci su ratovali i u BiH na srpskoj strani pa mi nije žao ni jednih a ni drugih.
Boli me neka stvar za Ukrajince, a posebno i za Ruse. I jedni i drugi su dolazili kao dobrovoljci da provode terorizam nad Muslimanima u BiH. Treba samo uzivati dok jedni druge unistavaju, kao sto su oni uzivali dok su gledali slike nase muke.
Ne, to je ono ,,Kako siješ, tako ćeš i žeti". :)))))
Idu vlasi da ginu za svoje ruse koji su im plin zavrnuli...
kad je ukrajinska vojska onda je okrsaj kad su rusi onda je granatiranje
Mi vlasi iz takozvane RS mislimo da je sarajevo k'o Teheran jer nam Dodik nije omogucio da vidimo Sarajevo...Nemamo mi vlasi para da dodjemo u Sarajevo i da pojedemo cevape.
Cijeli život maštam da dođem u Sarajevo i pojedem ćevape, ali nemam para.