Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako te monahe pravoslavlje veze za Rusiju, normalno je da imaju vezu sa Rusijom. Ako im nisu dokazane aktivnosti aktivnosti spijunaze, defetizma i subverzije, onda je to diskriminatorski progon. Dok god neki pop ne cini nista protiv ukrajinske vlasti i ukrajinskog naroda, on ima pravo biti pravoslavac kakaav zeli biti, orjentisati se prema moskovskoj ili bilo kojoj crkvi.
Kad je pop bio posten? Nasi i Bosni rade samo za to da BiH opstane. Hm...
nema šta ljudska prva zreli za nacističku EU.
Nemojte se praviti naivni, znamo kakvu ulogu ima ruska crkva u politici i generalno u zivotu, ne samo ruska nego svaka pravoslavna crkva je izuzetno mocna u drzava sa pravoslavnim stanovnistvom.
Pravoslavno svestenstvo izvor zla
Slava Ukrajini,kujac agresorima.
Zelenski stiti demokratiju u ukraini kako kaze da zastiti citav svjet od putina, al malo morgen koji pakash tito dragi a ovi kliksovci skolarci svi za njega brainwashed motherfuckers a cojek zatvara crkve i ostalo ko je god protiv njegove politike i to u njegovoj zemlji kakva je to demokratija
Klasicni fasizam.
Šta su čekali do sada teraj to u majcicu rasiju.
Ispravno! Spc i rpc su organizacije koje podrzavaju terorizam i kao takve trebaju biti prognane iz slobodnog svijeta.
#spozzoban On prica o demokratiji atu jedan kakva je to onda demokratija zar nije ta ukraina demokratska drzava svi imaju pravo glasa
Profesor Muhasilović każe da se treba drużiti samo sa braćom Turcima I Arapima I Pakistancima I ponekad sa Irancima, mada I Iranci nemaju vjeru bas za ramazana ali hin je vhera bolja od poganaca śto ide u crkvu.
Koja je tvoja vjera takoga jezika
U Njemackoj i svim drugim Europskim drzavama je dopusteno posjedovati i prodavati Mein Kampf. Ali ovu literaturu u crkvi koju su napisali Rusi treba zabraniti?
Proruska literatura? U demokratskom drustvu imas pravo posjedovati knjigu koju hoces. Dok god nemas kriminalnih, teroristickih, spijunskih i subverzivnih akcija i planiranja akcija, imas pravo posjedovati i citati sta hoces. Ne moze bit kaznjiva proruska literatura, nego samo ona koja je jasno povezana sa akcijama napada na drustvo a koje su zakonski kaznjive.
Proruska literatura u crkvenim prostorijama? Zabranjena literatura moze biti ona u kojoj se poziva na eksplicitno nanosenje stete ukrajinskoj vlasti i onom sto potpada u kompetencije te vlasti. Da li su Bosnjaci u Sarajevu (tokom agresije na Sarajevo) nalozili pravoslavnim sluziteljima crkava da napuste Sarajevo zbog propravoslavne i prosrpske literature?
Ako nismo onda smo trebali, ali neka. Samo ti piši komentare koji ti srpski nacionalisti lajkuju "brate".
Vijest kojom se pokriva pad Vasylivke I Bogdanovke. Bahmut je sada u potpunosti opkoljen, dok se 12.000 ukrajinskih vojnika nalazi unutar bez hrane I streljiva
To vi vec mjesecima govorite, 7 mjeseci žestoke borbe a Bakhmut još uvjek Ukrajinski. Javi se kad padne, ponavljate se bez prestanka.