Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu mi jasni nikako komentari! Pljujete po Rusima, govorite uz Ukrajnu ste, a da nema Rusa Ukrajinu bi uzeo zapad i iskoristio do maksimuma. Mislite da bi im bilo bolje da su u EU usli!? Najbolje bi bilo kad bi oni bili sam svoj narod, ali izgleda da ne može, al ako već treba birat prije bi Ruse izabro! Zapad je bankrotiro, nemaju ni upola resursa k'o Rusija, još Rusija u savezu sa Kinom. Uz Rusiju se treba sad držat, ići više prema istoku nego zapadu! Zamaptite šta sam vam rek'o, za 10-20 godina, ne više, vidit ćete čija riječ će biti glavna!
Proevropski fašisti ubijaju građane Ukrajine.
Bog je uz vas Ukrajinici, dobro je uvijek pobijedilo zlo! Ostali su Rusi sami na svijetu sa Smrdima...neće oni dugo!
stiglo ga što bi rekli :) A izgleda nije ni neki hairlija bio :) Jel to bio ptipadnik motorizovane brigade pro-rujki na biciklu?