Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tezak dan za Srbice
Plač u šumskom entitetu i Srbistanu
Samo vlahadiju sabijaj
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zaostala ruska tehnologija ne moze obicni dron da obori zamislite šta bi im tek napredni NATO radio.
Ne kontam sta je to toliki uspijeh gadjati civile na Krimu??? To je zlocin a ne uspijeh! NATO sto imao i dao je u Ukrajinu i to je to sto imaju i nije im pomoglo nista jer su front izgubili, 8 godina NATO obuke i naouruzavanja samljeveno sa 200 hiljada vojnika i 7% upotrijebljenog nauruzanja!
Otkad civili upravljaju sa magazinima municije i crnomorskom flotom?Sa tim argumentom nastupate i ovdje i pokusavate da izjednacite zlocin.
Čuj težak udarac moskvi, koja smijurija od lažne vijesti, lakrdija od propagande.
Slava Ukraini.
Sad idu cijene u nebo..svaka granata kifla skuplja
Gledaj samo kad Z chetnici izjave da su prinuđeni koristiti nuklearno. Slava Ukrajini!
Tek kad pogode Crveni trg ce biti pun pogodak.
Ne znam samo zasto vjerujete svemu sto kazu Rusi ili Ukrajinci/Amerikanci? Evo npr. na ovom snimku vidi se dim i gradjane kako normalno hodaju ulicom i voze automobile znaci da je pravo ratno stanje na toj teritoriji ne bi se setakli ovako... Svi znamo da novinari zaradjuju ako su udarni naslovi ili neke ekstremne reportaze koje mogu biti snimane u zasticenim zonama itd...
Opusak iz turistickog aviona ispao na odvrnut plin u kuhinji ratnog broda. Zbog toga je doslo do eksplozije
Kako je krenula ova "specijalna operacija"rusi moraju pocet pripremat plan za odbranu!
Ovaj put nam ga je neko metno. Nije opusak!
Svaki udarac po smrdljivoj cetnickoj glavi je za pozdraviti i proslaviti. Gazi fasiste!
opet neko pusio?
Na agresiju se moze odgovoriti na vise nacina ali problem nastaje kada gerilci-partizani udare duboko u teritoriju neprijatelja na vojne i Infrastrukturene objekte jer se takve akcije proglasavaju terororistickim napadima...ali kompletan rat izmedju Rus i Ukr je kompleksan i u moru internetskih informacija koje su pune optuzbi i neistina mislim da je se bolje drzati po strani..
Zvanican podatak, na svaku ispaljenu Rusku granatu prizvedu 3 a dnevni ih Rusi ispalju oko 50 hiljada! I onda dodjes ovdje i vidis kako nacistofili likuju na jednom pogodjenom zgradom... Ludilo majke mi moje! LoL
Hahahahah. Zvaničan ako ti kažeš. Rusi mjesečno troše granata za čiju proizvodnju im treba 1.5 godina! Rezerve se tope...HIMARS ne spava.
Krim je Ukrajina. Očekujem detaljnu Deratizaciju pogani!!
Samo rokaj sjeme im se zatrlo rusko nacisticko pravoslavno