Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto šta je islam
Kazna je ceka na buducem svijetu ...
bravo, konacno da zbog imaginarnog lika ne odgovara covjek
uvjerićeš se da nije imaginaran, samo polako 😉
@moaner57 Da to sto kazes budu uvjerljivije,sa vise autoriteta,moras dodati....meni odza kazo.
Pravo objektivan sud. Ovih devet sto je nju vrijedjalo garant nisu odgovarale
Nakaradna zemlja, nacija, zakon i sve drugo na ovom podneblju!!!
Religija je opijum rece jednom jedan vrli pisac
pametnjakoviću to je za vlast rečeno, al nema veze, skontaćeš ti to jednom
Sada od onih za koje su govorili da im je vjera nečista traže da im otvore granice. Sad im valjda njihova vjera nije nečista. Licemjeri ogavni-fašisti.
Koliko je ovih koji su tražili smrtnu kaznu za ovu ženu na migrantskoj ruti prema zapadu? Puno puno. Oni su napravili monstrum države iz kojih sada bježe.
Nista ako je ovako ko u tekstu ja bih sve ove zene u zatvor, ovu zbog vrijedanja a i ove takoder za isto, ako je neko druge vjere to nije tvoja stvar, a cuj pila iz kante i kao necista, cisto provokacija, ne kazem nekim ljudima se gadi piti iz neke posude ako je vec neko drugi pio, meni licno je svejedno, meni se ne gadi piti iz iste case a kamo li neke posude.
Hm tvoje razmišljanje je ok i tako bi svakako trebalo da bude ali često mi u BiH kritikujemo rasizam negdje u svijetu a kod sebe ga ne primjećujemo npr kada govorimo o romima, uvijek je barem malo tu prisutno rasizma.
Muhammed je znao da je bio pedofil, lazov, and ubica, robovlasnik, and plagijatoa, itd, and I zato je zabranjeno vrijedjanje njega (pricati istinu)..
Haha,pedofil jer je odgajao Aisu? Dakle nije imao odnose snjom bilderu. Robovlasnik? Covjek koji je naredio da se raspuste robovi? Ubica,covjek koji je zabranio ubijanje osim u ratovima na bojnom polju? Covjek koji je dao prava zenama? Wtf? Daj malo procitajte,ne lupajte svasta. Pa nije on bio crkva,da ubija,siluje,otima,ima robove,pokrstava nasilno,itd.
Niko nema pravo nicije vrijedjati. Samo ne razumijem kako ljudi mogu vrijedjati nekog koga ni ne poznaju pa makar to bilo i kroz citanje knjiga. Ja kao musliman nikad ne bih mogao vrijedjati nekog predstavnika druge vjere ako ga ne poznajem dovoljno dobro. Treba dobro procitati o tim ljudima iz proslosti pa tek onda komentarisati. Danas svako sebi daje za pravo da komentarise pa i onaj seljak sto je presao u grad nakon rata a nema ni razreda osnovne.
ja mislim da je u ovom slucaju Asija uvrijedjena, cuje zene nece da piju iz iste kante zato sto je ona pila i zato sto je njena vjera nećista.........zena je samo uzvratila
@ogledalce nisam ja rekao samo za nju. Ona je pokazala da je ista ko i oni cim je uzvratila na uvrede. Zena je samo trebala kulirati. Sta ima vrijedjati nekog ko je ni kriv ni duzan. A mogla im je uzvratiti na neki drugi nacin. Ne brini se druze nista ona nije bolja od njih. Sve je to zaostalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I zbog ovoga je bila 8 godina u zatvoru?!
Zbog laži tih žena.
kakav nazadan narod.............
@pozicionar ja ja a more se reci da je necija vjera necista, to nije necija svetinja