Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korupcija izjeda strukturu svijesti gradjana Bosne i privredni razvoj. Put je da se privatizuju Bh telecom i Elektroprivreda gdje se stelom ljudi zaposljavaju tj.djeca politicara, inspektora i druge klike. Iz javnih preduzeca se ispumpava novac na racune stranaka i u tome zajedno djeluju vladajuce stranke.
Imate pravo, jos bih u tu grupu svrstao i GRAS. Baca nam se suplja da ne bi nista funkcionisalo kad bi se to desilo ali to je jedini put kako bi krenuli u korak sa svjetskim poretkom.
Šta UN ima aa tim, nisu svjtska vlada
Balkanski politicari ovaj GloBe nece priznavati 🤣
Prva stvar u borbi protiv korupcije, Nikakvi finansijski aranzmani, nikakove pomoci i investicije, nikakovi novci ne smiju ici preko postojecih vlasti. Pomoci treba da idu direkton na familije, a investicije i krediti da stranci upravljaju.
NASA borba POCINJE na Poljinama!
Alijini mali dzabahljebarosi i klerofasisti, nikada nece pristati na rasturanje MHE.Samo Poljine i uzarene masice, da zatvorimo vaginalni otvor ZMIJE.Cssshhhhh Cssshhhhhh ...Tik Tak...Tik Tak.