Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bagra šiitska, opet nož u leđa muslimanima !
zasto hapse zenuvi djecu kad znaju da se ekstremisti u tome bolje snalaze, nek pogledaju samo u Nigeriju počeli su na isti način hapsiti rodbinu Buko Harama pa im ovi do sada kidnapovase 200 curica za koje se još ništa nezna
Javno ih objesiti da svi uživamo.
ali zašto uhapsit ženu i dijete nemislite valjda da je on njih dvoje pitao šta da radi meni je ovo kršenje ljudskih prava
ahaaa,znaći to je
Molim Klix (čitaju li oni ovo) da se obrati pažnja na lijepo i pravilno izražavanje. Dakle, nije Islamska Država niti je halifa islamske države, nego lider terorističke grupe koja se zove "Islamska Država". Barem mi u Bosni i u Klixu koji sigurno imamo doticaja sa islamom ne moramo širiti strah od islama i mržnju prema islamu ovakvim izjavama "halifa islamske države". Hajd kad to CCN radi, mada ni oni to ne rade, ali mi u bosni, gdje su naše komšije muslimani, gdje je bajram javno neradni dan. To su elementarne stvari. Dakle: Teroristička grupa zvana "Islamska Država" i Vođa terorističke grupe Islamska Država. Riječ "halifa" iz ovoga izbaciti, jer bio samoproglašen ili ne, nije halifa. I ta "država" bila samoproglašena ili ne, priznata ili ne, nije država nego je to grupa bantita, a svaka banda ima ime. Mi smo bili "tigrovi" (kad smo imali 7-8 godina).
Obezglavljivanje svezanih zarobljenika u cilju zastrašivanja neprijatelja, te proglašavanjem neprijateljem sve one koji smatraju da lider njihove bande nije halifa, te proglašavanjem otpadnika svih muslimana koji nisu njihova sekta a u cilju zastrašivanja... i možda još da dodam prijetnje njihovih simpatizera u evropi i ostatku slobodnog svijeta ljudima koji su neistomišljenici.
Prije 20 godina nije bilo klixa pa da kažem da su teroristi. A ti očito kažeš istinu da je ISIL isti kao i srbi i hrvati. Teroristi i zločinci. ISIL danas baš kao i Srbi i Hrvati prije dvajes godina - gamad koljačka. Izrael ne vjeruje u Allaha DŽ Š pa ne vidim da je neki strašan neprijatlej ISIL-u. S druge strane, Kurdi su većinom muslimani i vjeruju u Allaha Dž-Š pa su neprijatleji. Iranci vjeruju u Allaha dž-š- pa su neprijatelji, muslimani bliskog istoka vjeruju u Allaha dž-š pa su neprijatelji. Jedino na bliskom istoku Izrael nije neprijatlej ISIL-u. A odgovor na pitanje ko nije obezglavljivao zatvorenike - nije Armija BiH u ratu 90-ih godina. Ali pomagači armije bih, koji su danas pomagači i simpatizeri ISIL-a, oni su navodno i tada, 90-ih obezglavljivali zavezane zarobljenike.
uhapsili njegovu ženu? kao da se ona nešto pita
Zasto njega Ameri ne uhvate, uhvatise kao farsu Bin Ladena, Sadama Huseina nadjose u rupi 5 metara u zemlji iako je imao 70 dvojnika. Sto li ovog drze?