Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
garant ce sutra izvrsiti suicid sa 2 metka u potiljak
Bila jednom jedna zemlja koju niko nije volio. Niko osim Srba. A i oni je bolješe samo preko neta. U stvarnom svijetu su pak trčali na zapad trbuhom za kruhom.
Neka bira između nebodera i čaja
Kad ti novinar smeta onda si na čvrstom terenu. Ego je zajebana stvar. Moć je zajebana stvar. Da li bi kepec prošao na psihološkom pregledu?
med i mljeko u ruSSiji
smiju li Rusi da se nakašlju bez odobrenje ""gazde"" i kosač je novinarima zabranio slobodu izražavanja znaći ipak nešto """"naući""" kad ode u Rusiju
Sestro dalje od prvog sprata ne idi…
sad joj ne gine gulag u Sibiru