Racije u Francuskoj i Njemačkoj
5
Uhapšena 42 pripadnika albanske narko mreže
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista go*na i jedni i drugi! Gdje god ih ima vise od petoro, hoce drzavu! Pi*da im mate*rina i jednima i drugima!
Zaplijenjeno 30 iljada eevra? Hahahaha...tako se albanska mafija grohotom smije... u akciji vrijednoj 300 iljada zaplijenili 30 iljada od ekipe koja vrti barem 30 miliona evra, hahaha
Zato vam sada pilamo zene i djevojke
Niko se ne može porediti sa SRBIMA, njih je najviše ratnih zločinaca, oni su napravili Srebrenicu, tako da je glupost porediti Srbe sa bilo kim, a kamoli Albancima.
I meni su isto Bošnje kupile lišće po bašti moje kuće
Albinci i srbi ista go*na! Gdje su oni, tu je problem!!!!!!!!!!!!
Still better than Serbs.
43 glasa manje za Fahra.Ako ovako nastave,pohapsiće mu sve članove stranke do državnih izbora.
Bas me cudi za Albance, a tako su mi fino pilali drva
Pustite mi radnike sve su to čestiti domaćini,za koje sam redovno uplaćivao socijalno i doprinose, preko mog saradnika Keljemendija .kad ja budem ministar sigurnosti ovakve greške se neće više ponavljati.
DA ŽIVI SLOBODAN,NEZAVISAN I CJELOVIT K U R D I S T A N . . .MOLLA MOSTAPHA BARZANI . . VOZDRA HERZOG