Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spanjolski MAROKANAC!
Cisti Spanac nije garant Marokanac, nacionalizovani Spanac ili Arap iz Ceute ili Melille(tamo je 90% Spanaca Arapskog porijekla. Najnovija moda u Evropi je svi pogotovo Arapikoji su nacionalizovani po Evropi,a zemlja u kojoj zive nije nesto ekonomski dobra,svi odose za Njemacku.Citala sam da je upravo ovaj zadnji zakon za samo 6 mjeseci pomoci onima iz EU donijela Merkel,zbog velikog priliva na socijalu istih
Da nije bacao topovske udare na komandanta njemačke vojske ko jedan uposlenik obavještajne zajednice u BiH ???
neka su na vrijeme ga skontali.. Levat.
Radiš u toj državi i primaš platu, poštuju obaveze prema tebi, ako ne radiš imaš socijalu, zovneš policiju ili vatrogasce dođu da te zaštite, zovneš hitnu pomoć dođu i odvezu te u bolnicu, pored asfaltirnog puta imaš uličnu rasvjetu, biciklističku stazu i trotoar koje koristiš kada kreneš obaviti molitvu i onda bi izvodili bombaške napade i terorističke napade... Što ne urade kakvo dobro djelo i pomognu nekom?! MRŠ STOKO MALOUMNA SEKTAŠKA!!!
Kakvi su samo kod nas komentari IDIL je mala maca hahaha
Sve me ovo podsjeca na onaj mujin i suljin vic: Gosp.Mujo, optuzeni ste za proizvodnju i prodaju alkohola. Druze sudija ko me je vidio da proizvodim i prodajem alkohol. Nisu vas vidjeli ali su u podrumu nasli ''potreban alat'' za to. A jel? Pa nek me onda osude i za silovanje. Kako to! Pa i za to imam ''potreban alat''!
hahhahaahahahaahahahahaahahahah