Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hm, ako je istina to sto stoji u ovom clanku, onda ovog lika treba pod hitno u celiju... Islam ne podrzava bilo kakve oblike nasilja; zlostavljanja i sl. A, o cijepanju biblije i uvredama dovoljno je napraviti poredjenje: Poslanik s.w.a.s. je imao obicaj da se, pred bitku za odbranu od neprijatelja, konsultuje cak i sa onima koji nisu bili Muslimani; trazio je njihovo misljenje o strategiji i taktici... Da li se na osnovu toga moze opravdati nanosenje boli (psihicke; fizicke) nekome ko nije Musliman? Naravno da NE! O stavu Islama prema zeni najbolje govore dvije stvari: - dzennet (raj) je pod stopalima majke - najbolji covjek medju Muslimanima je onajo koji ima najbolji ahlak (ponasanje) prema svojoj suprugi... Eto, pa zakljucite sami...
posto razumijem Arapski, gledao sa snimak i covjek nije rekao to sto stoji u clanku, nego je rekao da one koje idu na taj trg gdje ima puno ljudi koji ucestvuju u demonstracijama protiv Mursija i vlade i koji napadaju zene, da same traze probleme. nije dozvolio silovanje prosvjednica. reci deset puta laz i sama ce postati istina..
ČUDNA KRETENA ZA OVAKVE SPODOBE NEMA PRAVE KAZNE MALO JE DA GA STAVE U KAVEZ SA ŽIVOTINJAMA FUUUUJ GAD
Ja bih najradje njega sprcio da mu oci ispadaju pa bih ga onda na TV pustio da kaze sta misli o taslacenju!
Divanija jedna. Vecu bradu od pameti ima.
Trebalo bi njega na ulicu izbacit i silovat, pa nek vidi kako je :D
Aa ja deb ila čojeka! Pod hitno sklonit sa ulice!
Sasvim ispravna odluka koju treba uvažavati svuda.
Imenovat ga pocasnim gradjaninom Sarajeva
@denzel ovaj se slika i prilika iranskih Hodza, dvije strane istog novcica... stvarno mi nije jasno zasto se Sije permanentno osjecaju vecim od Sunita ?!
Dajte mu azil na nasih 24 posto.
ovakvi likovi se bore za "slobodu" sirije, pod pokroviteljstvom usa, gb, fr, isr, ksa, qa, tr i ostalih "slobodarskih" vlada.
OVE NOVINARE SA KLIX-A TREBA POSLATI I NA MEKTEBSKU POUKU. SRAMOTA JE NE PRAVITI RAZLIKU IZMEĐU "ŠEJHA " i "ŠEIKA". Učenjak i bogataš.
...pa kad sam ju onim misvakom zavalio u vugla...a sve legalno!
zabranjeno vrijedjanje svake religije , ali u qurcu ... za uvredu sunita-smrtna kazna, za uvredu krscana-ukor razrednog starjesine a za uvredu Sija i Jevreja-pohvala -- opet klasicno islamsko licemjerje