Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njegovi poslovni partneri D.Saric i N. Keljemndi su sokirani ovom vijescu!! poznaju ga kao prije svega naocitog i finog momaka, uglednog gradjanina, sposoban, pouzdan i poduzetan, dika svoga kraja. ovo su sigurno klevete i lazi kao i u slucaju gorepomenutih uglednih biznismena iz naseg kraja. .
Ma jel ovo Ahmo iz Gracanice?
E sad pitanje glasi: ko je sa druge strane zakona, kriminalci ili oni (vlada, policija, vojska, sudstvo, . . .) sto propisuju zakone protiv njih. Sve zavisi sa koje strane se covjek nalazi, odnosno iz ugla kriminalaca, s druge strane su policija, sud, . . . Ajd budi pametan
SVI SMO MI BARRERA
ovaj je iz jedne fineee uuugledne praveee rodžene sarajevske ćaršijske famalije. duša od čoeka, vjernik i poštenjačina.
E jebi ga...
ovaj vuce nase korijene garant..vidi mu face i gloOve
Duša od čoeka, pofaci mu se vidi
I to moramo da znamo......... ,daj slazite da su Dodika uhapsili,pila bi veca pozornost...!
@alien necemo bas sad u grame da idemo
Ej ba, pojam \"narko diler\" i \"narko boss\" razlikuju se kao pojam \"nebo\" i pojam \"zemlja\".Računajte sa time da ovo čitaju i ljudi koji su , za razliku od autora naslova, pročitali neku knjigu.
Sutra već na slobodi. Nothing to see here, move along.
A ja rugobe