Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mos misliti koja p.... treba biti.Ti mu primis milion izbjeglica a on se u tebe zabije kamionom dok setas sa obitelji na bozicnom sajmu.
Da je musliman davno bi bio bio ubijen i znalo bi se ko je, šta je, kako je. Ovako najvjerovatnije neki desnicar, tako da ne prdi džaba.
Pretuzna noc veceras..
ih kakvih sve sranjja ima na svijetu, do medija ne dopre ni 0,1% informacija
MUSLIMANI SJEME VAM SE ZATRLO TERORISTICKO, ZA JEDNU NOC NAPRAVITE VISE PROBLEMA NEGO MNOGI ZA GODINU DANA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
aaaaa Pakistanac musliman, bas sam iznenadjen, mora da je bio dusevno bolestan, jadnicko mali slatki
Odma sam reko da je neki tz izbjeglica i vjerujte da je to s arabija i turska umjesana
Daleko od toga da branim ovaj tip muslimana ako je vec musliman, ali ovakve se stvari u Evropi prije nisu desavale, otkako je rat u Libiji i Siriji koji je velikom voljom isprovociran od strane Evrope non-stop gledamo na tv'u ovakva desavanja, a nikad debate zasto je rat tamo, dali se je mogao uzbjeci, zasto rat odjednom u mirnim zemljama koje su bile dosta prosperitetne i nisu nikoga napadale. Francuska, Njemacka u ovom slucaju, su same sebi napravile problem jedino sto nevin narod strada.
Upravo ova Njemacka dovodi najvise potencijalnih, tako reci terorista a u isto vrijeme njena vecinska populacija se buni, zbilja cudno, to je ko kad bi otvorio lov na vukove a u isto vrijeme non stop propagirao moralnu obavezu za usvajanje istih. Tako je i u Francuskoj, Svedskoj...itd.
SDA terorizam.
Hoax kao i u Nici!
Resenje za ovaj dugorocni problem je jedino da svi muslimani predju na druge vere sto u hriscanstvo sto u budizam i nece biti ovakvih problema u svetu .
E da se to desi onda bi se oni svađali pa bi se još neko prebacio i sve tako dok ne ostanu samo jedni, glavni
Izgleda.... neko je nekom yebo mater
Meni ba jednom otkazalo na pežou. Samo auto ide koćnica neradi i sreča pa sam upravijo u hrasno gore uzbrdo umahalu te sam stao. svakog more strefit, raja
@petarprvi hebo ti ćopor hrtova ushlivih mater - quravu razbutzanu i razvaljenu od ćete Crnaca, kopile lajavo pizzda ti materina!!!!!
Njemacka policija tek sutra hoce da rekne Koje vozio sta je vec signal da je neki izbjeglica ili slicno da veceras smire stanje. Pravi vozac je sigurno od toga ubijen
@BIH ISTINA afganac ili pakistanac vjerovatno i sad?
naroko se covjek prokuhanog vina na Bozicnom trgu, a malo ga i muzika povukla....a onda nije znao gdje vozi...posao na auto ban...falshe farer in falsher rihtung....
bilo gdje bilo kad CNN tu i tad
Znači Poljak je. Mora da je mentalno poremećen, ne može biti nikako terorista.
Praksa je pokazala ko ubija iz vjerske ideologije a ko ih drugih pobuda.
Samo su muslimani vjerski teroristi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NIje mi jasno da ima k**** koji i dalje zive prema pravilima knjige stare preko 2000 godina..U toj knjizi je zemlja i dalje ravna,amerika otkrivena nije a kamoli australija ali panjevi i dalje zive po njoj.Kakav de*** moras biti da si glup pored zdravih ociju.Sto te smeta sto moja cura nosi tangice a ti se palis na ninje!? Evo ti tvoja ninja moju u tangicama pusti meni,kad je tvoja knjiga pisana tange nisu niti postojale! NIsu niti ocale,pa ih stavi ako si corav pored zdravih ociju!
@skytech Tko ubija u ime vjere??? O cemu ti? Ovi radikalizirani vjecito seru kako su krscani ubijali muslimane u proslosti!? A ono krizarski ratovi bili pred vise od tisucu godina...Nikako da shvate da bi i dan danas zivjel u hebenim satorima da nije nas i znanosti,koji su to k???? muslimani izmislili da im covjecanstvo mora biti zahvalno!? Bas nista,patentirali su samo raznosenje bombama u ime boga posto sumerani,asirci i babilonci nisu bili muslimani ali su bili znanstvenici.Sto su ovi danas?