Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, i mene cudi kako se nasukao tako blizu mora :D
\"Još nije poznato kako je brod dugačak 290 metara mogao da se nasuka po mirnom moru i tako blizu mora.\" tako blizu, a tako daleko.
Nasukao se? Pa što nije pazio
I ide pozdravna numera \"JA SAM KAPETAN POTONULOG BRODA \"
Hahahaha vidi Nune što se nasekira, hahaha..
Brod nije tek krenuo na krstarenje, vec se vracao sa krstarenja, to mu je bilo posljednje vece, kada je vec ujutro trebao da stigne do Savone, posljednjeg odredista...
Ajde jeblo vas i more i blizu mora, svako ko je pročitao članak uočio je to.Jeste i vi našli stvar gdje će te pokazivat svoju uber inteligenciju u pm.
\"tako blizu mora\"- pa valjda su bili na moru, a bili su blizu obale.
\"Još nije poznato kako je brod dugačak 290 metara mogao da se nasuka po mirnom moru i tako blizu mora.\" Ni meni nije jasno kako se nasukao blizu mora, mozda je bio na pijesku umjesto na cesti -.-
Je li ko razumio ovaj clanak? Svaka cast autoru.
sta vam je ,,gusari su ih napali ii kada su bjezali nasukali se
\"Još nije poznato kako je brod dugačak 290 metara mogao da se nasuka po mirnom moru i tako blizu MORA.\" 2 bisera in 1. Sarajevo-x, da vas nema,trebalo bi vas izmisliti.Vase segrtovanje mi dodje ko antistress terapija. :D:D
Pise ispod slike: \"Traži se odgovor na pitanje kako se brod mogao nasukati tako blizu obale\". Eto trebao se nasukat u sred okeana.
Kako saznajemo iz nesluzbenih izvora kapetan je inače član stranke d.emokratske a.kcije(S.D.A) i za vrijeme nesreće doznajemo da je bio u društvu kolege iz S.N.S.D-a u jako alkoholiziranom i okrmačenom stanju što će reći da se jela krmetina i zaljevalo šljivovicom dok je narod tonuo u ponor. Sad za sad toliko informacija,javljamo vam se u 14:30 sa novim informacijama,sa lista mjesta Hanka Hančy Mjehurić Pobrić.
mislim, brod nije potonuo, brod se prevrnuo. ko vam pise naslove i podnaslove je corav.
mozda su ih napali gusarii,,ko zna
Mozda bi bilo bolje da se nije toliko priblizio moru. Za ovog kapetana vrijedi \"Voli more, drzi se kopna!\"