Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napadac je Musliman 100%, samo sto on to jos ne zna
bijela al kaida :)
Kasnite sa vijestima, jedan je već ubijen a drugi osuđen i pogubljen, a oba su jevreji.
ja bih najvise volio da su jevreji ,pa da amerika napadne izrael. po nekoj logici.
Evo uhvatili napadace. U kuci im pronasli neoborive dokaze, U kuhinji u visecoj sakriven pretis lonac a u garazi eksere i lezajeve iz kojih su vjerovatno htjeli vaditi kuglice.
Ja ipak mislim da su ovo ljudi Sjeverne Koreje.Treba ih odma napasti!!!
Polako ljudi, ovaj će biti neki iz koreje, da amerika opravda svoje sredstvo budućeg napada :)
Nemaju oni interesa ratovati sa koreancima, oni ratuju sa muslimanima po cijelom svijetu i eto ispostavilo se da su napadaci braca iz MUSLIMANSKE ZEMLJE ČEČENIJE.
Pretis lonac i u vušegla!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne brukajte se. Uopste se jos ne zna da li je lik koji je ubijen jedan od ove dvojice. I dalje se nastoji ustanoviti da li je ubijeni povezan sa Boskom Buhom. Law enforcement officials trying to determine if chaos overnight is connected to the Boston Marathon terror attack. http://www.cnn.com/
ebem ti vise i boston dodjem da nesto kvalitetno procitam ono amerikanci, obama je vise puta bio na naslovnici nego nasa "oba-trojica" predsjednika zajedno, nidje veze.....
Zaostajete za informacijama. Uhapšeni je preminuo u bolnici od zadobijenih povreda, a za drugim se traga ;) Preciznije, ovaj desno je upucan !
Zaostajete za informacijama. Uhapšeni je preminuo u bolnici od zadobijenih povreda, a za drugim se traga ;)
Pih jos bolje, mrtva usta ne govore...a drugog stiti al kaida
ma kako god ti okrenes on ce bit musliman...
Cudi me pa nisu objavili sliku nekoga sa bradom