Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne lomi/sjeci granu na kojoj sjedis... dao je sve od sebe da svrgne gadafija koji mu je finansiro kampanju... eh sad moj lijepi cuza, a ona tvoja manekenka nek se pusi. jedan od najodvratnijih i najarogantnijih predsjenika neke zemlje
@grrrrrr.2 ma ovaj je prava mala pizdica
Dvolični Zapad. A bio je najistaknutiji za ukanjanje Gadafija s vlasti...
Zbog dvoličnog zapada svi bježe na istok u arapske zemlje odakle dolazi najveći progres, poštenje i poštivanje ljudskih prava. Niko nije lud da iseljava u Njemačku, Francusku, Švedsku ili Norvešku, sve to hrli u Jordan, Jemen, Avganistan, mnogi idu i u Siriju, ali najviše u Katar, Saudijsku Arabiju, Kuvajt, Emirate i posebno u Maleziju.
A zasto ne objavite da se istrazuje i njegova umjesanost u ubistvo Gadafija?
Hijena ..
ima da goriš u džehenemu za Libiju macane, nadam se da čuješ noću jecaje libijske djece
jbt, koja pravna drzava...kacemo mi ovako?
Zar ti je i posao da ispreturaš komentare jer nisu jednakopravni.
Nisi odgovorio koliko te plaćaju nejednakopravni Čović da brišeš argumanovane komentare.
Nisi odgovorio koliko te plaćaju nejednakopravni Čović da brišeš argumanovane komentare.
dodji kod nas, bices precenik
Što brišete argumentovane komentare. Koliko te plaćaju da sjediš tu 7 dana po 24h.
Sila Bogu nije mila.. !
bravo!
Gospodin Nicholaz Sarkozy je jevrej. Kako da ovo protumačimo ??
Učestvovao u svrgavanju i ubistva Gadafija da se "zatru" tragovi nelegalnog finansiranja predizborne kampanje! Što bi rekli, "Mrtva usta ne govore"! Međutim, očito da se zajeb'o jer nisu sva usta začepljena! A možda mu se neko i "namečio" na Carlu Bruni?
@sandor1 Cemu toliki trud, Carlu je dovoljno pitati
@Roofeer ; i to na jednostavnom BOSANSKOM jeziku, u formi proste rečenice; "Karla, deder da ti metnem ovo malo mehke, bosanske ću*e, među te žgoljave manekenske gu*ove ... :D :D :D :D
Gadafi mu platio kampanju a ovaj ga zajedno sa Berluskonijem smaknuo. Moj Muamere, da si bio pametniji. Libija poslije tebe NIKAD nece biti ista. NIKAD.